Farul Constanța - Poli Iași, astăzi de la 18:30

Farul Constanţa, campioana en titre, primește astăzi vizita celor de la Poli Iași, în etapa cu numărul 3 a Superligii.


Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Înaintea întâlnirii de astăzi, dobrogenii se află pe locul trei, cu 6 puncte, spre deosebire de Poli care nu a reușit sa adune niciun punct și este pe ultimul loc.
Farul Constanţa are o performanță excelentă în campionat, obținând deja două victorii, 1-0 în deplasare cu Hermannstadt și 4-1 pe teren propriu cu FC Voluntari.

Poli Iași a avut parte de un debut plin de eșecuri, echipa a ratat complet revenirea în prima ligă și a suferit înfrângeri categorice în cele două partide jucate.
În primul meci al sezonului actual Poli a fost învinsă cu scorul de 0-2, pe terenul advers, de CFR Cluj.

Deși au evoluat acasă, în fața suporterilor, ieșenii au fost dezamăgiți de rezultatul final al celei de-a doua etape. Hermannstadt a controlat în mod evident jocul și a obținut o victorie confortabilă cu scorul de 3-1.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Declarația lui Hagi de sâmbătă, în timpul conferinței de presă, referitoare la partida cu Poli Iași:
„E un meci de campionat acasă. Trebuie să fim pragmatici şi să ne vedem singurul obiectiv pe care îl avem în acest meci, anume să luăm toate cele trei puncte. E o echipă care vine dintr-un oraş mare, de tradiţie, o echipă care abia a venit în prima ligă.
În cele două etape a jucat de la egal la egal atât cu CFR -ul, cât şi cu Hermannstadt. E o echipă care nu refuză jocul, o echipă căreia îi place să iasă la joc, cu un antrenor foarte bun, care are experienţă foarte mare, le dă acel spirit pe care îl are şi el. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Probabil va fi un meci foarte intens”
(sursa gsp.ro)

Farul - Poli Iași, echipe probabile:

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, Queiros, Vinna – Vînă, Artean, Bassong – Mateus, Rivaldinho, Sali.
Antrenor: Gheorghe Hagi

Poli Iași: Ailenei - Kouadio, Ilie, Katanec, Șerban - Itu, Marchioni, Roman - Jatoba, Harrison, Gheorghiț.
Antrenor: Leo Grozavu

Farul - Poli Iași se va disputa astăzi, de la 18:30, stadionul Central al Academiei de Fotbal Hagi din Ovidiu, Constanța.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Poți comenta meciurile tale preferate alături de câteva sute de mii de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

Tuesday, 1 October 2024

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...