FC Botoșani pe ultimul loc, Iftime spune ce se întâmplă cu Alexa: ”Și dacă mi-ar pune cineva arma la cap…”

FC Botoșani este pe ultimul loc în clasamentul Superligii, ultimul meci fiind o adevărată umilință, partida din Bănie terminându-se cu scorul 5-1.

FC Botoșani pe ultimul loc, Iftime spune ce se întâmplă cu Alexa: ”Și dacă mi-ar pune cineva arma la cap…”

 Dan Alexa  Foto: prosport.ro

Cu toate acestea, Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, are încredere totală în Dan Alexa, chiar dacă FC Botoșani este lanterna roșie a Superligii.

Finanțatorul moldovenilor a declarat că Dan Alexa este singurul antrenor capabil să îi facă pe actualii jucători din lot să-și revină.

Chiar dacă a anunțat că din următoarele patru etape este mulțumit dacă echipa sa ar obține cel puțin patru puncte, totuși Valeriu Iftime așteaptă ca elevii lui Dan Alexa să se mobilizeze și să se autodepășească în aceste jocuri.

„Dacă obținem patru puncte este minune!”

Valeriu Iftime a afirmat că este conștient de valoarea echipei sale și le cere jucătorilor să se „trezească”.

„Duminică seara am fost terminat de supărare. Am intrat într-o vrie și pare că nu ne revenim. Însă, și meciurile astea de prin Cupa României ne dau peste cap. Echipa mi-a stat doar pe drumuri și abia că am terminat meciul din campionat, de la Craiova, în picioare.

Nici nu se pune problema să mă gândesc la schimbarea lui Alexa. Și dacă mi-ar pune cineva arma la cap ca să îl dau afară pe Alexa, nu aș face acest lucru. Am mare nevoie de Dan și sper că el este conștient că eu am mare încredere în el.

E singurul om care mă poate ajuta să scoatem echipa din subsolul clasamentului. Nu cer jucătorilor să se dea peste cap, ci pur și simplu îi rog din suflet să încerce să se trezească. Sunt conștient că ne vor aștepta patru meciuri infernale. Vom da peste FCSB, Sepsi, U Cluj și Farul, iar dacă scoatem trei sau patru puncte din aceste patru meciuri este o mare minune. Însă, mi-aș dori ca jucătorii să mă contrazică și să se autodepășească.

Sunt conștient că îi expun pe Dican și Florescu cu această situație penibilă în care ne aflăm, iar ei sunt doi jucători de echipe de play-off, dar sper că ei ne vor ajuta să ieșim de aici. L-am văzut și eu pe Florescu la interviul de după meci, iar eu sunt convins că a vorbit din suflet și că îl doare, dar nu trebuie să abandonăm lupta niciunul. Trebuie să ridicăm capul din pământ și să scoatem corabia la mal”, a spus Iftime pentru Prosport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
17

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
20

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
47

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...