Sportivi din Botoșani pe podium la Cupa României la Karate - Foto

Sâmbătă, 30 septembrie, la Sfântu Gheorghe s-a desfășurat Cupa României la Karate Interstiluri, una dintre cele mai importante competiții de karate din România.

Sportivi din Botoșani pe podium la Cupa României la Karate - Foto

În concurs au intrat cei mai buni luptători din țară, miza fiind și calificarea în loturile naționale pentru competițiile europene din anii 2023 și 2024.

Sportivii legitimați la C.S. Pam*phil Center Botosani s-au întors acasă cu rezultate remarcabile: o medalie de aur, una de argint și una de bronz.

-Ștefania Todirianu: Aur kumite - 30 kg Copii 3

-Alexandru Nigel: Argint kata - Minicadeti

-Vlad Pamfil: Bronz kumite - 60 kg Seniori

În cadrul evenimentului competițional, organizat de Federația Română de Karate, au participat 72 cluburi, cu 740 de sportivi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
23

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
53

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
109

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...