FC Botoșani l-a legitimat oficial pe jucătorul adus de la FCSB

FC Botoșani l-a legitimat oficial pe jucătorul adus de la FCSB

FC Botoșani l-a legitimat oficial pe Răzvan Ducan, adus de la FCSB. Jucătorul a fost legitimat abia acum, deși fusese anunțat de câteva zile. Portarul a semnat pe doi ani și jumătate cu moldovenii.

Ducan, în vârstă de 21 de ani, a fost format de FCSB și a prins doar două meciuri la bucureșteni: în august 2022, chiar cu FC Botoșani, în meciul de Cupă, câștigat de bucureșteni cu 2-0 și în septembrie 2020, cu Backa Topola, în turul 3 preliminar al Europa League, când a jucat 120 de minute.

„Bine ai venit, Răzvan Ducan! FC Botoșani anunță că a ajuns la un acord cu FCSB pentru transferul tânărului portar Răzvan Ducan, pentru următoarele două sezoane și jumătate. În vârstă de 21 de ani, goalkeeperul a mai evoluat pentru FC Argeș, Turris Turnu Măgurele și CS Mioveni, pentru FCSB, bifând și o prezență în preliminariile Europa League, în sezonul 2020-2021. Îi dorim multă baftă lui Răzvan în tricoul nostru și cât mai multe realizări alături de noi!", se arată în comunicatul clubului, citat de DigiSport.ro.

FC Botoșani a transferat 8 jucători în această iarnă

Pe lângă Ducan, Botoșani l-a legitimat și pe Marius Cioiu, de la Petrolul.

„FC Botoșani anunță transferul mijlocașului Marius Cioiu, de la Petrolul Ploiești. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul dreapta a mai evoluat în cariera sa pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu (în prezent Șirineasa), Luceafărul Oradea și Academica Clinceni. Îi dorim lui Marius mult succes și cât mai multe evoluții bune alături de noi!", a anunțat clubul.

FC Botoșani a transferat 8 jucători în această iarnă, inclusiv cei împrumutați.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
10

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
44

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
75

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...