FC Botosani joaca la Focsani cel mai important joc din istoria moderna a clubului

FC Botosani joaca la Focsani cel mai important joc din istoria moderna a clubului

FC BOTOSANI - DINAMO, ORA 14.OO, in direct pe Antena 1, de pe Stadionul Milcovul, Focsani

Daca oficialii de la Dinamo sunt optimisti in legatura cu acest meci, care se va disputa la Focsani, in randul botosanenilor, situatia este mai mult decat contradictorie, conducerea clubului fiind, in urma cu cateva zile, foarte aproape de a rezilia contractul cu antrenorul principal Leo Grozavu, dupa o serie de rezultate negative obtinute de FC Botosani.

Daca sambata, imediat dupa meciul cu FCM Bacau, meci jucat in deplasare si pierdut cu scorul de 1 – 0 de botosaneni, Valeriu Iftime punea deja problema inlocuirii lui Grozavu cu fostul dinamovist Costel Orac, la numai doua zile a revenit asupra acestor declaratii, precizand ca antrenorul de la FC Botosani mai are o sansa de a demonstra ca vrea sa ramana la echipa botosaneana.

Partida din optimile Cupei Romaniei dintre FC Botosani si Dinamo, programta pe 12 noiembrie, de la ora 14.00 (DIRECT - Antena 1), va fi condusa la centru de braileanul Ionel Ivan. Acesta va fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Florin Paunescu (Rm. Valcea) si Liviu Ciobotariu (Galati). Observatori din partea FRF au fost delegati Paul Costas (Iasi) si George Ionescu (Bucuresti).

 

Turcu nu vine la meciul cu FC Botosani

Am vorbit cu jucatorii, eu sunt in Germania si nu voi veni la meci. Este un meci foarte important, suntem decimati de accidentari. Obtinerea acestui trofeu este unul din obiectivele noastre. Cred in aceasta echipa si in Mircea Rednic, cu daruire, vom invinge! In Cupa sunt multe surprize, trebuie sa fim atenti!, a spus Vasile Turcu pentru dinamovisti.ro.

 

Mitea, Tamas, Ropotan, Bostina si Julio Cesar nu joaca astazi

Pentru partida de astazi, cu FC Botosani, tehnicianul "cainilor", Mircea Rednic, nu va conta pe Ropotan, Bostina (suspendati), Mitea (accidentat), Tamas si Julio Cesar Coreea (menajati).

"Am probleme de efectiv, dar ma descurc. Si Mitea, dar si Diakite sunt cu semnul intrebarii, dar am luat patru jucatori de la echipa a doua care ma vor ajuta in meciul cu Botosani. Jucam totusi cu o echipa de Liga a II-a, ii respectam foarte mult, dar impotant pentru noi este calificarea in sferturi", a declarat Rednic.

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat ca nu concepe ca formatia din Stefan cel Mare sa fie eliminata in optimile Cupei Romaniei de FC Botosani, chiar daca mai multi jucatori de baza sunt indisponibili.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
113

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
69

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
72

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...