FC Botosani in Antalya

FC Botosani in Antalya

 Clubul fanion a platit deja avansul pentru cantonamentul din Turcia  

FC Botosaniul pleca cu siguranta in Antalya.
Clubul a platit deja avansul pentru cantonament, precum si cursa charter ce va transporta elevii lui Leo Grozavu de la Bucuresti catre statiunea unde va avea loc pregatirea.

Clubul va plati 30.000 de euro, suma in care sunt incluse transportul, cazarea, bazele de antrenament, masa si chiar arbitrajele din meciurile amicale.
Jucatorii vor fi cazati in camere duble, dotate la nivel de patru stele, in timp ce staff-ul tehnic si conducerea vor avea camere single.
De o camera single va beneficia pina si … echipamentul, iar o camera suplimentara va fi pusa la dispozitia antrenorilor.
Sedintele tehnice se vor desfasura in sala de conferinte pusa la dispozitie de catre hotel, in timp ce antrenamentele se vor desfasura intr-o baza sportiva cu sase terenuri, dotate cu nocturna.
Pentru refacere echipa va avea la dispozitie sauna, fitness si piscina interioara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Turism pe două roți la Botoșani: Cele mai bune trasee pentru cicliști

astăzi, 12:02
245

Judeţul Botoşani se dovedeşte a fi foarte ofertant pentru pasionaţii de mountain bike sau efectiv de plimbări cu bicicleta în natură. Dispune de trasee foarte pitoreşti, cu natură sălba...

Profesorii de matematică de la un renumit colegiu din Botoșani, ajutați să-și facă orele mai plăcute

astăzi, 10:29
272

Două discipline care au şi foarte multe dar şi foarte puţin în comun pot fi îmbinate printr-o fericită combinaţie numită „progmatică” astfel încât elevilor ...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (150)

astăzi, 09:00
139

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Al. D. Funduianu: Iată-te  ajuns,  cu acest generos ”Loc de dat cu… epigrama”,  la borna...