FC Botoșani - FCSB 0-0! Spectacol în primul meci al sezonului

FC Botoșani - FCSB 0-0! Spectacol în primul meci al sezonului

FC Botoșani și FCSB s-au întâlnit, la Botoșani, în meciul de deschidere a campionatului din România. Meciul s-a jucat cu spectatori, iar suporterii botoșăneni au făcut o atmosferă frumoască împreuna cu galeria vicecampioanei României.

Meciul a fost unul foarte echilibrat, ambele echipe atacând victoria. Prima ocazie importanta a avut loc în minutul 14, când Octavian Popescu a tras de la 35 de metri, însă Pap, care era ieșit din poartă, a avut noroc.

FCSB a mai avut o șansă de a marca în minutul 40, când Oaidă a trimis în bară o minge primită de la Cordea. Scorul pauzei a fost 0-0.

În minutul 60, Sebastian Colțescu a dictat punctul cu var, după ce Octavian Popescu a căzut în careu. Tănase a ratat lovitura de la 11 metri.

Cea mai mare ocazie a echipei lui Marius Croitoru a avut loc în minutul  66, când Ongenda a trimis puțin pe lângă poarta lui Vlad.

Scorul final a fost 0-0, după un meci frumos, echilibrat și spectaculos.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Copii... De Constantin Apostol

astăzi, 21:00
24

La ceasurile serii publicăm o nouă poezie venită pe adresa de e-mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***COPIIde Constantin Apostol...of copile cât mi-e de greu...

Invitatul de la Știri - Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani

astăzi, 20:00
64

„Invitatul de la Știri” a fost astăzi Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement de la Botoșani.Eugen Țurcanu a vorbit despre managementul de la ...

Ministrul Educației: „Mă pronunţ clar în favoarea deschiderii şcolii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii”

astăzi, 19:21
76

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că este în favoarea deschiderii noului an şcolar cu prezenţă fizică pentru toţi elevii.„Neavând niciun glob de cristal...