FC Botoșani are un nou antrenor

FC Botoșani are un nou antrenor

Sursele știri.botoșani.ro anunță că Valeriu Iftime a ajuns la un acord cu Flavius Stoican, care va prelua echipa în speranța de a o reabilita și a o salva de la retrogradare.

Ultima oară, Flavius Stoican a fost antrenor la CS Mioveni, alături de care a jucat 10 meciuri în acest sezon, având trei victorii, două egaluri și cinci înfrângeri.

Dinamo, Chindia, CS Mioveni, FC Voluntari, Zimbrul Chișinău, Pandurii, Poli Iași, Petrolul, Viitorul Tg. Jiu, FC U Craiova și CS Mioveni sunt echipele din CV-ul lui.

Update 12:00 Informația a fost confirmată de Valeriu Iftime, pentru Fanatik, în cadrul unei emisiuni moderate de Horia Iovanovici.

„În momentul ăsta am antrenor. Azi noapte am decis să pun un antrenor cu experiență pentru că experimentul ăsta sau să încerc tot felul de improvizații din club. Nu am văzut tot meciul că sunt plecat, dar ce am auzit mă înspăimântă. Nu credeam că fotbalul te pedepsește atât de repede și de rău. Ca atare am vorbit cu Flavius Stoican să vină la Botoșani, el având o predilecție, a făcut treabă bună la Iași, îi place Moldova, sper să facă treabă măcar până în vară la Botoșani, să mă scape de la retrogradare. (n.r. – de când se apucă de treabă?) Cât de repede se poate. El trebuie să ajungă la Botoșani în seara asta.

Nu e un înlocuitor al lui Croitoru. Asta e o legendă cu Croitoru, când vine și când nu vine. El e antrenor acolo la Argeș. Nici nu vrea să plece și nici nu poate să plece. Dacă ar vrea și ar putea nu are regulamentul la mână să îi dea voie să stea pe bancă la Botoșani. Ca atare m-am gândit la alt antrenor. Eu cred că îmi trebuie cineva care are putere mai mare de motivație să scoată echipa din starea pe care am văzut-o aseară. Chiar nu înțeleg dintr-odată o echipă poate să cadă atât de dramatic. Nu pot nici să mă duc acum să mă fac de râs. Nu o să facă minuni în două etape, dar eu am glumit că mă duc și îmi dă CFR 9-0 și FCSB 10-0. Acum gluma pare serioasă”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Fanatik.

Update 15:10 Flavius Stoican a confirat venirea la FC Botoșani, pentru playsport.ro.

„Am vorbit cu domnul Iftime astăzi de dimineață și aseară, prin mesaje. O să merg la Botoșani, să văd când ajung, cel mai probabil mâine. Dimineață o să știu mai multe dar, în principiu, da, am vorbit. Din punct de vedere al vorbitului la telefon, da, semnez. Vreau să văd cum sunt băieții, ce e pe acolo, toată situația. Au început sezonul bine, după au picat. Au venit, din păcate, și aceste rezultate cu Sepsi și Farul”, spune Flavius Stoican.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
36

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
302

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
332

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...