Croația - Brazilia, în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal

Croația - Brazilia, în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal

Brazilia a trecut de o grupă în care s-au aflat Elveția, Serbia și Camerun, după două victorii în primele două partide și 6 puncte obținute, suficiente pentru a se califica de pe primul loc în optimi.
Acolo, sud-americanii au dat de Coreea de Sud, națională de care au dispus fără mari emoții, 4-1.
De cealaltă parte, Croația a avut o misiune mai dificilă. În grupe, selecționata lui Dalic a terminat pe locul doi, cu 5 puncte, după Maroc, însă în fața Belgiei și Canadei.
În optimi, vicecampioana mondială a trecut de Japonia, la penalty-uri, și a ajuns astfel în sferturi. (sursa: digisport.ro)
Descoperă oferta Superbet de pariuri pentru Mondialul din Qatar și alege-ți favoritele!

Croația - Brazilia, echipele probabile:

Brazilia (Selecționer: Tite): Alisson - Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Danilo - Casemiro, Paqueta - Raphinha, Neymar, Vinicius Jr - Richarlison

Croația (Selecționer - Zlatko Dalic): Livakovic - Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa - Kovacic, Brozovic, Modric - Kramaric, Petkovic, Perisic

Selecționerul Croației, Zlatko Dalic a făcut o declarație ieri, 08.12, despre importanța meciului cu Brazilia:
"Nu există mai bună motivaţie decât să joci un sfert de finală cu Brazilia, toată lumea visează acest meci, ştim ce înseamnă Brazilia în lumea fotbalului, n-avem mult de pierdut. Trebuie să dăm ce avem mai bun, să fim un adversar demn, dar nu uitaţi, Croaţia e printre cele mai bune opt echipe din lume. Croaţia e o ţară mică, e bine să avem succes la două Cupe Mondiale, ambiţiile noastre nu se opresc aici, vom încerca să câştigăm mâine"

Pariază și tu pe echipele tale preferate și ai șansa să câștigi premii impresionante! Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Partida dintre Croația și Brazilia se va disputa astăzi, de la ora 17:00, pe Education City Stadium din Doha. Echipa câștigătoare o va întâlni în semifinale pe câștigătoarea meciului Olanda-Argentina.

Potrivit site-ului superbet.ro, victoria Croației are o cotă de 9.00, un egal aduce o cotă de 5.25 în timp ce reușita brazilienilor are 1.36.
Intră acum în comunitatea Superbet și vei găsi o mulțime de jucători simpli, dar SuperInspirați. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
119

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
66

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
70

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...