Anglia - Franța, astăzi în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal

Anglia - Franța, astăzi în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal

Arsene Wenger, legendarul antrenor francez al celor de la Arsenal, a prefațat meciul dintre Anglia și Franța, din „sferturile” de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.
„Naționala Franței este una care, din punct de vedere fizic, este peste celelalte echipe prezente la Campionatul Mondial din Qatar. Singura echipă care i-ar face față la acest capitol ar fi Anglia.
Mijlocașii englezilor, în special Jude Bellingham, se pot descurca foarte bine. De aceea, consider că Anglia este echipa care îi poate pune Franței cele mai multe probleme. Meciul dintre Anglia și Franța este finala timpurie a acestei competiții”, a spus Arsene Wenger pentru cotidianul francez L'Equipe, citat de englezii de la Daily Mirror. (sursa: gsp.ro)
Descoperă oferta Superbet de pariuri pentru grupele Mondialului din Qatar și alege-ți favoritele!

Anglia, până în acest moment a reușit să marcheze 12 goluri, 6 cu Iran și câte 3 cu Țara Galilor și Senegal, singurul meci echilibrat fiind cel cu SUA, scor 0-0.
Cea mai impresionantă reușită a Franței a fost victoria din meciul cu Australia când francezii au condus cu 4-1.
Doar cu câteva ore înainte de meci, conform superbet.ro, Anglia are o cotă de 2.90, un egal are o cotă de 3.30 în timp ce victoria Franței aduce o cotă de 2.55.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Anglia - Franța, echipe probabile:

ANGLIA: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Bellingham, Rice, Henderson - Saka, Kane, Foden.
SELECȚIONER: Gareth Southgate

FRANȚA: Lloris - Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez - Tchouameni, Rabiot - Dembele, Griezmann, Mbappe - Giroud.
SELECȚIONER: Didier Deschamps

Echipele se vor întâlni astăzi, 10 decembrie, de la ora 21:00 ora României, pe stadionul ”Al Bayt” din Al Khor.
Pariază pe echipele tale preferate și ai șansa să câștigi premii impresionante! Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
142

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
159

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
243

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...