FC Botoșani, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor. „Am vorbit ca să plece după meciul cu Sepsi!”

FC Botoșani, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor. „Am vorbit ca să plece după meciul cu Sepsi!”

FC Botoșani este aproape să dea o lovitură pe piața transferurilor, iar această informație a fost făcută publică în emisiunea ProSport LIVE. Valeriu Iftime, patronul echipei antrenate de Marius Croitoru, a dezvăluit că are o ofertă concretă pentru Reagy Ofosu, fotbalist despre care Prosport anunța că e dorit în Asia.

FC Botoșani e la un pas să îl vândă pe Reagy Ofosu

Finanțatorul echipei din Botoșani susține că ar urma să primească 400.000 de euro pentru a-l lăsa pe Reagy Ofosu să plece sub formă de împrumut, iar apoi ar urma să încaseze nu mai puțin de un milion de euro pentru transferul definitiv al fotbalistului, dar acesta refuză să plece și a explicat de ce.

Am și acum ofertă pentru Ofosu. 400.000 de euro pentru un împrumut pentru 10 luni și un milion de euro pentru transferul definitiv. Băiatul nu vrea să plece. Eu am vorbit cu Marius (n.r. Marius Croitoru) să îl lăsăm să plece după meciul cu Sepsi, dar el nu vrea să plece. El crede că am o inimă bună și că o să îl las să plece în vară, dar i-am zis că poate în  vară nu îi mai dau eu drumul”, a spus Valeriu Iftime în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Reagy Ofosu are 5 goluri înscrise în sezonul 2019 – 2020

Reagy Ofosu a ajuns la FC Botoșani pe 1 iulie 2019 și mai are contract cu formația finanțată de Valeriu Iftime până pe 30 iunie 2021. Atacantul în vârstă de 28 de ani a jucat în 25 de meciuri pentru FC Botoșani, a dat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive.

Acesta a început fotbalul la Hamburg în 2006, iar în iulie 2012 a făcut pasul către FC Ingolstadt din postura de jucător liber de contract. Reagy Ofosu a mai jucat pentru Chemnitzer FC, Grodig, NEC Nijmegen, NK Istra, Spartak Trnava și Haladas.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
25

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
23

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
49

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...