FC Botosani a castigat amicalul cu Miroslava! GALERIE FOTO

FC Botosani a castigat amicalul cu Miroslava! GALERIE FOTO
Staff-ul tehnic al FC Botosani vrea sa-si tina rezerva in forma si pentru asta au disputat in aceasta dupa-amiaza un meci amical cu echipa de Liga a III-a, Stiinta Miroslava.

Partida a avut loc pe terenul din localitatea Roma, iar in acest joc Leo Grozavu a trimis doar trei jucatori care au evoluat si sambata cu Rapid Bucuresti, Batin, Codoban si Ianc, titularii de la ultimul meci din campionat fiind lasati acasa.

FC Botosani s-a impus cu scorul de 2-1 (2-0), golurile echipei noastre fiind marcate de Rashid Browne si Armand Svichi.

Pentru botosaneni urmeaza o deplasare dificila la CSU Craiova, formatie care a "inviat" dupa un inceput de sezon dezastruos.

FC Botosani: Curileac- Anghelina, Oltean, Tincu, Rashid- Codoban, Bordeanu, Ianc- Şvichi, Batin, Ivanovici. Au mai jucat Tudorache şi Tiut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
7

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
279

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
302

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...