Farul Constanța - Universitatea Craiova, astăzi de la ora 20:30

Farul Constanța o întâlnește astăzi, 8 aprilie, pe Universitatea Craiova în etapa a treia a play-off-ului Superligii.
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Farul a obținut o victorie în primul meci din play-off, împotriva celor de la Sepsi și a remizat, scor 1-1, în Giulești, în timp ce Universitatea Craiova a terminat la egalitate duelul cu FCSB și cu CFR Cluj, cu același scor.

Înaintea partidei de astăzi, dobrogenii se află pe locul întâi, cu 36 de puncte, în timp ce formația antrenată de Eugen Neagoe se află pe locul 4, cu 29 de puncte.
Prima confruntare dintre cele două echipe a avut loc pe 8 august 2014, când, atât Curelea cât și B. Mitrea au reușit o dublă, Universitatea - Viitorul scor 2-2.

Cea mai mare diferenţă de scor a fost la sfârșitul partidei din 28 noiembrie 2015, Viitorul - Universitatea Craiova 4-0.
Întâlnirea din tur a fost considerată de mulţi şi cea mai spectaculoasă din acest sezon: 5 septembrie 2022, Universitatea Craiova - Farul 4-3 (au marcat J. Markovic - dublă, A. Ivan, M. Aioani - autogol / V. Morar, G. Torje - dublă).

Disputa cea mai recentă din campionat a avut loc pe 6 februarie anul acesta și s-a încheiat cu victoria lui Hagi, pe teren propriu (scor 2-1).
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Farul - Universitatea Craiova, echipe probabile:

Farul: 12. Aioani - 25. Kiki, 17. Larie, 5. Boli, 27. Borza - 16. Dr. Nedelcu, 18. Artean, 24. Grameni - 26. Mazilu, 7. Alibec, 9. L. Munteanu
Rezerve: 1. Buzbuchi, 4. Doukoure, 8. Casap, 10. Morar, 11. Mateus, 20. I. Cojocaru, 23. R. Baravykas, 45. Marins, 77. Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova: 21. L. Popescu - 23. Căpățână, 26. Zajkov, 34. R. Silva, 12. Ndong - 4. A. Crețu, 8. Mateiu - 7. Câmpanu, 10. Baiaram, 9. A. Ivan - 20. Markovici
Rezerve: 1. Lazar, 2. Vlădoiu, 3. Mitrea, 15. Badelj, 17. Rivaldinho, 19. Koljici, 24. Roguljici, 33. Hanca
Antrenor: Eugen Neagoe

Farul Constanța – Universitatea Craiova se va disputa astăzi, de la 20:30, pe Stadionul Central din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Alătură-te unei comunități de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...