Fanii de la Sepsi, mesaj pentru Liviu Ciobotariu înainte de confruntarea de vineri: ”Singurul antrenor din istoria Sepsi Osk care a venit ca un Domn și a plecat…”

Fanii de la Sepsi, mesaj pentru Liviu Ciobotariu înainte de confruntarea de vineri: ”Singurul antrenor din istoria Sepsi Osk care a venit ca un Domn și a plecat…”

   Foto: fcbt.ro

Liviu Ciobotariu a prefațat partida dintre Sepsi OSK și FC Botoșani, care va avea loc vineri, 13 septembrie 2024, ora 18.00, și care se va disputa la Sf. Gheorghe în cadrul rundei a IX-a a SuperLigii, un meci considerat a fi unul extrem de important pentru ambele echipe.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a venit la conferința de presă de miercuri alături de jucătorii Patricio Matricardi și Chapi Romano.

”Un meci foarte important pentru ambele echipe. Întâlnim o echipă cu un potențial foarte mare, cu un potențial foarte bun. Chiar dacă în momentul de față trece print-o perioadă mai puțin fastă pentru, sunt convins că jucătorii vor fi foarte motivați. Întâlnim o echipă care în ultimii patru ani a reușit o performanță foarte mare, aceea de a câștiga patru trofee, două cupe ale României și două Supercupe, pentru o echipă care nu are un istoric foarte bogat. Eu știu bine ce înseamnă Sepsi OSK, am fost acolo antrenor, a fost ultima echipă înainte să vin aici, la Botoșani, pe care am antrenat-o și cunosc foarte bine potențialul jucătorilor”, a spus Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Botoșani.

Tehnicianul moldovenilor spune că echipa sa se află în fața unui meci dificil, mai ales după eșecul cu Petrolul Ploiești, când FC Botoșani încasat două goluri în prelungirile partidei.

”Va fi un meci greu pentru noi, va trebui să facem un joc perfect, un joc foarte bun ca să putem veni cu un rezultat pozitiv de acolo. Este clar că avem nevoie de trei puncte, dar pentru asta trebuie să ne luptăm, să fim mult mai atenți față de jocul pierdut acasă cu Petrolul, unde nu am făcut un joc rău, dar am avut un rezultat negativ care ne-a afectat foarte rău atât pe noi, cât și pe suporteri și conducerea clubului. Va trebui să mergem la Sepsi OSK să recuperăm punctele pierdute acasă, suntem pregătiți pentru acest lucru, suntem conștienți de dificultatea jocului, dar sunt convins că echipa va arăta bine și că vom fi motivați pentru a câștiga acest meci”, spune Ciobotariu.

Antrenorul așteaptă ca elevii săi să se impună în fața adversarilor. ”Sunt sigur că și jucătorii au orgoliu, au personalitate și vor să arate că ce s-a întâmplat la jocul trecut a fost un accident. Pentru că l-am pierdut în min. 94, am avut multe de învățat din acest joc. Echipa va reacționa și va avea un spirit pozitiv și o motivare în plus”.

Liviu Ciobotariu se întoarce, de data aceasta ca adversar, pe terenul celor de la Sf. Gheorghe.

”M-am simțit foarte bine la Sfântu Gheorghe, am întâlnit oameni foarte deosebiți acolo. Am reușit să câștig împreună cu echipa de acolo un trofeu, Supercupa României, am atins și o performanță frumoasă pentru club, mă aștept să fiu primit ok pentru că lucrurile au fost în regulă”, spune Liviu Ciobotariu.

Mesaj de la Sf. Gheorghe: ”Respect, Mister!”

Nici fanii nu l-au uitat pe cel aflat pentru o perioadă la cârma celor de la Sepsi OSK. Aceștia l-au asigurat că va fi primit ”cu multă căldură” la Sf. Gheorghe.

 ”Mister, vei fi primit cu multă căldură! Singurul antrenor din istoria scurtă a echipei Sepsi Osk care a venit ca un Domn și a plecat ca un Domn. Respect, Mister!”, a scris Zsolt Vetesi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Psihologul botoșănean Gabriela-Dana Pușcașu, despre gestionarea comportamentului copilului în grup la Conferința ABA!

Tuesday, 17 September 2024

Gabriela-Dana Pușcașu, BCBA și psiholog cu drept de liberă practică în domeniul psihopedagogiei speciale, se va alătura în calitate de speaker cu o temă de interes care vizează ges...

Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe cei certați cu regulile: Sunt vizați și cei care apelează nejustificat 112!

Tuesday, 17 September 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Doi elevi ai Colegiului „A.T.Laurian” au inițiat un proiect pe tema dezvoltării durabile a orașului Botoșani! (foto)

Tuesday, 17 September 2024

Recent, s-a desfăşurat în aula colegiului Conferinţa publică, în cadrul căreia a avut loc premierea participanţilor la concursul de eseuri şi la concursul de machete „Oraşul ...