Exclusiv: Marius Croitoru rămâne la FC Botoșani

Exclusiv: Marius Croitoru rămâne la FC Botoșani

FC Botoșani a primit o veste importantă. Marius Croitoru și Valeriu Iftime au ajuns la un acord, iar colaborarea dintre cei doi va dura încă doi ani. Valeriu Iftime a confirmat această informatie: ”Am agreat cu el un contract pe încă doi ani, dar nu este încă semnat ceva!”.

În urmă cu două luni, Marius Croitoru a declarat că se gândește să plece de la FC Botoșani. Acesta a spus că visul lui este să antreneze o echipă din sudul țării, iar descrierea lui i-ar fi făcut pe mulți să se gândească că este vorba despre FC Voluntari.

”Am o echipă pe care visez să o antrenez, dar nu pot să spun care. Este din România. Eu contractul cu FC Botoşani îl închei în vară şi există posibilitatea să plec tot în România. Dar nu la o echipă la care se vor aştepta foarte mulţi.

(n.r. la FCSB?) Nu. Am spus la o echipă la care nu se vor aştepta mulţi, nu pot să dau nume acum. Este din prin sudul ţării. Nu este o echipă de top şi nu are mulţi suporteri, dar este o echipă care îşi propune multe an de an.

Este posibil să îmi prelungesc contractul cu FC Botoşani, orice e posibil dar mai e mult pana în vară mai avem de calificat echipa în playoff”, spunea Marius Croitoru în septembrie.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministrul Muncii, Marius Budăi, în vizită la Dorohoi. A stat de vorbă cu cetățenii

astăzi, 15:36
20

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a fost, sâmbătă, 22 ianuarie, în vizită la Dorohoi, la cabinetul deputatului Dan Șlincu.Cei doi au ținut o zi de audiență, în care au asc...

Mai mulți elevi și profesori din cadrul Centrului de Excelență au participat la un webinar despre inteligență

astăzi, 14:47
73

În cursul zilei de vineri, 21 ianuarie, între orele 16:00 – 19:00, elevii de liceu și profesorii coordonatori din cadrul Centrului de Excelență (CEX) din Botoșani, au participat ...

A ajuns la spital după ce a căzut în gol de pe acoperișul casei

astăzi, 10:42
268

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Albești, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în gol de pe acoperișul propriei case.Acesta se afla pe casă, unde ...