CSM Botoșani, calificată în Playoff-ul de Promovare din Liga Zimbrilor

CSM Botoșani, calificată în Playoff-ul de Promovare din Liga Zimbrilor

CSM BOTOȘANI leagă 8 victorii în acest campionat și practic este calificată în Playoff -ul de Promovare în Liga Zimbrilor.

Sâmbătă, 13 noiembrie, a avut loc primul meci al returului din Divizia A, Seria A. CSM Botoșani a avut o deplasare importantă la Iași, care le-a adus cea de-a 8 victorie în acest campionat și prima din retur.

Botoșănenii au dominat clar, de la un capăt la altul tot meciul, câștigând autoritar meciul cu scorul de 36-31. Antrenorul Florin Ciubotariu reușind să ruleze tot lotul de jucători.

Această victorie consolidează poziția de lider autoritar a CSM-ului în Seria A pe care o ocupă având maxim de puncte și un gol-averaj superior celorlalte echipe de 93 de goluri, în timp ce ocupanta locului 2, CSU Galați are un gol-averaj de 41 de goluri, dar și cu trei puncte mai puțin.

” A fost un meci în deplasare, cu o echipă în curs de formare, dar ambițioasă și foarte bătăioasă. Pentru noi este foarte importantă victoria care ne consolidează poziția de lider și ne dă acel plus de încredere de care avem nevoie pentru meciurile care urmează. Urmează o săptămână foarte încărcată cu două meciuri grele dar la sfârșitul căreia sperăm să ne trecem în cont încă două victorii pentru a fi cât mai aproape de obiectivul nostru, respectiv locul 1 în grupă și calificarea în Playoff-ul de Promovare în Liga Zimbrilor”,  a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

CSM Botoșani este alcătuit din Fîntînă, Nicolaevici – Lazurcă 9, Cozorici 5, Farcaș 4, Starchenko 4, Dumitrescu 3, Lazoreac 2, Tofănel 2, Roșu 2, Adomnicăi 2, Pintilei 1, Alupoaiei 1, Vamanu 1. Antrenor: Florin Ciubotariu.

CS Politehnica Iași:  Ionică, Păun 1 gol – Folescu 11, Moroșanu 6, Nivard 5, Drenceanu 4, Lătescu 2, Ciobanu 2, Brînduș, Ghiga, Chitic, Chiriac. Antrenor: Florin Spiridon.

Miercuri echipa va juca de la ora 17.00 la polivalentă cu echipa a doua a vechii rivale CSU din Suceava .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

Joi, 2 Decembrie 2021
489

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

Joi, 2 Decembrie 2021
1034

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

Joi, 2 Decembrie 2021
121

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...