CSM Botoșani, calificată în Playoff-ul de Promovare din Liga Zimbrilor

CSM Botoșani, calificată în Playoff-ul de Promovare din Liga Zimbrilor

CSM BOTOȘANI leagă 8 victorii în acest campionat și practic este calificată în Playoff -ul de Promovare în Liga Zimbrilor.

Sâmbătă, 13 noiembrie, a avut loc primul meci al returului din Divizia A, Seria A. CSM Botoșani a avut o deplasare importantă la Iași, care le-a adus cea de-a 8 victorie în acest campionat și prima din retur.

Botoșănenii au dominat clar, de la un capăt la altul tot meciul, câștigând autoritar meciul cu scorul de 36-31. Antrenorul Florin Ciubotariu reușind să ruleze tot lotul de jucători.

Această victorie consolidează poziția de lider autoritar a CSM-ului în Seria A pe care o ocupă având maxim de puncte și un gol-averaj superior celorlalte echipe de 93 de goluri, în timp ce ocupanta locului 2, CSU Galați are un gol-averaj de 41 de goluri, dar și cu trei puncte mai puțin.

” A fost un meci în deplasare, cu o echipă în curs de formare, dar ambițioasă și foarte bătăioasă. Pentru noi este foarte importantă victoria care ne consolidează poziția de lider și ne dă acel plus de încredere de care avem nevoie pentru meciurile care urmează. Urmează o săptămână foarte încărcată cu două meciuri grele dar la sfârșitul căreia sperăm să ne trecem în cont încă două victorii pentru a fi cât mai aproape de obiectivul nostru, respectiv locul 1 în grupă și calificarea în Playoff-ul de Promovare în Liga Zimbrilor”,  a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

CSM Botoșani este alcătuit din Fîntînă, Nicolaevici – Lazurcă 9, Cozorici 5, Farcaș 4, Starchenko 4, Dumitrescu 3, Lazoreac 2, Tofănel 2, Roșu 2, Adomnicăi 2, Pintilei 1, Alupoaiei 1, Vamanu 1. Antrenor: Florin Ciubotariu.

CS Politehnica Iași:  Ionică, Păun 1 gol – Folescu 11, Moroșanu 6, Nivard 5, Drenceanu 4, Lătescu 2, Ciobanu 2, Brînduș, Ghiga, Chitic, Chiriac. Antrenor: Florin Spiridon.

Miercuri echipa va juca de la ora 17.00 la polivalentă cu echipa a doua a vechii rivale CSU din Suceava .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Imagini virale: Au vopsit balustradele podului cu tot cu mașinile parcate sub el, dar și cu cele din trafic

Sâmbătă, 21 Mai 2022
379

Celebrul „Dorel” s-a întors și a dat din nou lovitura. Și nu singur, ci cu o întreagă echipă care a reușit să vopsească balustradele podului de la Otopeni cu tot cu maș...

Iulian Rotariu, pe primul loc în The Track Namibia

Sâmbătă, 21 Mai 2022
105

Iulian Rotariu a trecut și sâmbătă primul linia de sosire, cu un avans de șase minute față de principalul adversar, elvețianul Marco Jaeggi. Este a doua etapă câștigată de colegu...

Studenții vor putea face și cursuri online din toamnă. Cîmpeanu: OUG va fi adoptată miercuri

Sâmbătă, 21 Mai 2022
135

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că Guvernul va adopta, miercuri, o ordonanţă de urgenţă care va crea baza legală astfel încât învăţământul unive...