CSM Botoșani, calificată în Playoff-ul de Promovare din Liga Zimbrilor

CSM Botoșani, calificată în Playoff-ul de Promovare din Liga Zimbrilor

CSM BOTOȘANI leagă 8 victorii în acest campionat și practic este calificată în Playoff -ul de Promovare în Liga Zimbrilor.

Sâmbătă, 13 noiembrie, a avut loc primul meci al returului din Divizia A, Seria A. CSM Botoșani a avut o deplasare importantă la Iași, care le-a adus cea de-a 8 victorie în acest campionat și prima din retur.

Botoșănenii au dominat clar, de la un capăt la altul tot meciul, câștigând autoritar meciul cu scorul de 36-31. Antrenorul Florin Ciubotariu reușind să ruleze tot lotul de jucători.

Această victorie consolidează poziția de lider autoritar a CSM-ului în Seria A pe care o ocupă având maxim de puncte și un gol-averaj superior celorlalte echipe de 93 de goluri, în timp ce ocupanta locului 2, CSU Galați are un gol-averaj de 41 de goluri, dar și cu trei puncte mai puțin.

” A fost un meci în deplasare, cu o echipă în curs de formare, dar ambițioasă și foarte bătăioasă. Pentru noi este foarte importantă victoria care ne consolidează poziția de lider și ne dă acel plus de încredere de care avem nevoie pentru meciurile care urmează. Urmează o săptămână foarte încărcată cu două meciuri grele dar la sfârșitul căreia sperăm să ne trecem în cont încă două victorii pentru a fi cât mai aproape de obiectivul nostru, respectiv locul 1 în grupă și calificarea în Playoff-ul de Promovare în Liga Zimbrilor”,  a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

CSM Botoșani este alcătuit din Fîntînă, Nicolaevici – Lazurcă 9, Cozorici 5, Farcaș 4, Starchenko 4, Dumitrescu 3, Lazoreac 2, Tofănel 2, Roșu 2, Adomnicăi 2, Pintilei 1, Alupoaiei 1, Vamanu 1. Antrenor: Florin Ciubotariu.

CS Politehnica Iași:  Ionică, Păun 1 gol – Folescu 11, Moroșanu 6, Nivard 5, Drenceanu 4, Lătescu 2, Ciobanu 2, Brînduș, Ghiga, Chitic, Chiriac. Antrenor: Florin Spiridon.

Miercuri echipa va juca de la ora 17.00 la polivalentă cu echipa a doua a vechii rivale CSU din Suceava .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A intrat în vigoare legea care interzice modificarea neautorizată a kilometrajului unei maşini

Luni, 29 Mai 2023
104

A intrat în vigoare, de astăzi, legea care interzice modificarea neautorizată a kilometrajului unei maşini şi obligă operatorii economici să raporteze către Registrul Auto Român, du...

10.000 de mame primesc vouchere de 2.000 lei pentru produse de îngrijire

Luni, 29 Mai 2023
85

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a efectuat luni plăţile aferente trusourilor pentru nou-născuţi pentru un număr total de aproximativ 10.000 de beneficiari cupluri mamă ...

Femeie bătută de soț în plină stradă, salvată de jandarmi

Luni, 29 Mai 2023
254

În ultima zi a săptămânii trecute, jandarmii săvinenii i-au întocmit unui bărbat în vârstă de 47 de ani actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspec...