Ex-botosaneanul Poverlovici, titular in meciul Corona - CFR 2-2 - REZULTATE

Ex-botosaneanul Poverlovici, titular in meciul Corona - CFR 2-2 - REZULTATE

 Poverlovici (stanga)  gsp.ro

Dat afara de Leo Grozavu de la FC Botosani, fundasul Andrei Poverlovici a jucat aseara 90 de minute in partida din Liga 1 dintre Corona Brasov si CFR Cluj, scor 2-2.

"Feroviarii" credeau că au rezolvat meciul cînd Negruţ a înscris de două ori în 3 minute. Puştiul pe care mizează Vasile Miriuţă i-a răsplătit încrederea tehnicianului şi a reuşit să-l învingă pe Marc cu un şut din întoarcere (18) şi cu unul plasat la colţul lung (21).

 În minutul 38, partida se putea încheia. Gabionetta a obţinut o lovitură de pedeapsă, însă Cadu, expertul clujenilor la astfel de faze, a executat lamentabil, iar Marc a reuşit să respingă. Ratarea avea să îi coste pe clujeni. După pauză, Neacşa a redus din handicap cu un şut deviat din lovitură liberă (59).

Braşovenii au rămas însă în 10 jucători două minute mai tîrziu, după eliminarea lui Sergiu Buş. Chiar şi cu un om în minus, Corona a dat lovitura prin Coman, în minutul 85, smulgînd un punct CFR-ului, care mai are doar şanse teoretice la cupele europene.

REZULTATE VINERI:

Viitorul - Sageata 0-0

ACS Poli - FC Brasov 0-1 (gol Andrei Cristea)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
19

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
115

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
26

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...