El este noul antrenor secund al FC Botoșani: ”Cât mai multe rezultate pozitive alături de noi!” / Noile transferuri anunțate astăzi!

Bogdan Andone și-a ales ”secundul” alături de care vrea să salveze echipa botoșăneană de la retrogradare. De asemenea, tot astăzi, FC Botoșani anunță transferul unor jucători importanți.

El este noul antrenor secund al FC Botoșani: ”Cât mai multe rezultate pozitive alături de noi!” / Noile transferuri anunțate astăzi!

 Marius Suller  Foto: Facebook / Fotbal Club Botoșani

FC Botoșani anunță numirea lui Marius Suller ca antrenor secund al echipei. În vârstă de 45 de ani, acesta a mai pregătit în carieră echipe precum Universitatea Cluj, Concordia Chiajna și Apollon Limassol (Cipru), iar cum va face parte din noul staff tehnic alcătuit de tehnicianul Bogdan Andone, care o va conduce pe FC Botoșani.

”Mult succes, Marius Suller, și cât mai multe rezultate pozitive alături de noi!”, este mesajul clubului FC Botoșani.

De asemenea, reprezentanții clubului finanțat de Valeriu Iftime anunță și venirea lui Massimo Salteri ca preparator fizic al echipei botoșăneni.

Duminică, 7 ianuarie, a semnat cu FC Botoșani și Andrei Miron. Astfel, FC Botoșani anunță transferul fundașului central Andrei Miron, care va îmbrăca, din nou, tricoul „roș-alb-albastru”, după 4 ani.

”Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Oțelul Galați, FCSB, Hapoel Haifa și Universitatea Cluj, iar acum se întoarce pe „Municipal” pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul principal al sezonului, menținerea în elita fotbalului din România. Mult succes, Andrei! Abia așteptăm să te revedem pe teren, de partea noastră!”, spun oficialii clubului FC Botoșani.

Și Ioan Filip s-a alăturat echipei botoșăneni. Tot astăzi, FC Botoșani anunță transferul mijlocașului defensiv Ioan Filip, jucător cu experiență la nivelul SuperLigii României. În vârstă de 34 de ani, acesta a mai evoluat pentru echipe precum Bihor Oradea, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul Constanța, Debrecen (Ungaria), Dinamo București, Gaz Metan Mediaș și Universitatea Cluj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
13

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
685

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
95

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...