El ar putea antrena FC Botoșani: „Aștept ca oamenii să mă contacteze!”

Finanțatorul moldovenilor caută de zor soluții pentru redresarea echipei, iar una dintre variantele vehiculate e cel puțin surprinzătoare.

El ar putea antrena FC Botoșani: „Aștept ca oamenii să mă contacteze!”

 Nicolo Napoli  Foto: gsp.ro

Nicolo Napoli i-a fost propus lui Iftime, însă omul de afaceri spune că n-a luat încă decizia dacă să-l contacteze sau nu pe tehnicianul italian.

„Vreau să nu mă mai grăbesc și să nu îl mai iau pe primul servit, așa cum s-ar spune. Sunt în căutări, primesc mesaje și propuneri de la unul și altul, dar cred că timp de o lună o să merg cu Patache (n.r. - actualul interimar Andrei Patache). Mi-a fost propus și Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva, dar nu m-am decis dacă e cazul să îl contactez, deoarece nu mă mai grăbesc. Suntem într-o situație foarte proastă și vreau să văd ce poate să repare Patache. Însă, e foarte clar că pe Patache îl pot ține în postura asta doar o lună. Voi analiza bine toate variantele pe care le am pe listă și voi începe apoi negocierile clare”, a mărturisit Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

Nicolo Napoli: „Aștept ca oamenii să mă contacteze”

„Aștept ca oamenii să mă contacteze”, s-a rezumat la a spune fostul antrenor al lui FCU Craiova, căruia GSP i-a solicitat o reacție joi după-amiaza.  

Antrenorul de 61 de ani e liber de contract, după ce în iunie și-a încheiat cel de-al nouălea mandat la FCU Craiova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...