Antrenor surpriză la FC Botoșani, după plecarea lui Alexa. Valeriu Iftime și-a dezvăluit planul

 „Asta caut acum”!

Antrenor surpriză la FC Botoșani, după plecarea lui Alexa. Valeriu Iftime și-a dezvăluit planul

   Foto: LPF

Dan Alexa și-a dat demisia, după ce FC Botoșani a fost umilită în Cupa României, pierzând meciul cu Alexandria, scor 2-1.

Valeriu Iftime încearcă să găsească un antrenor tânăr pe care să-l convingă să vină la FC Botoșani.

După plecarea lui Alexa echipa a dat semne de viață, făcând 1-1 pe terenul campioanei Farul Constanța, iar patronul Valeriu Iftime încearcă să găsească un antrenor tânăr pe care să-l convingă să vină la FC Botoșani.

Dacă nu va reuși să convingă un antrenor tânăr să vină la FC Botoșani, Iftime a anunțat că va încerca să aducă un antrenor din străinătate, precizează sport.ro.

Iftime vrea antrenor străin la FC Botoșani

„Nu, nu m-am gândit. Mi-a mai spus cineva de Napoli, dar eu nu am vorbit cu dânsul. Nu mă gândesc la Nicolo Napoli. Nu e în cercul meu de antrenori pe care i-aș vrea în momentul acesta. Mă tot gândesc la antrenori tineri, dar dacă nu găsesc poate caut un străin, unul care nu a mai fost în România, unul care poate să încerce ceva nou”, a declarat Valeriu Iftime, la Digisport.

În prezent, FC Botoșani ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, cu șapte puncte, trei mai puține decât Dinamo.

Primul rezultat pozitiv al clubului FC Botoșani a fost egalul cu Farul Constanța, scor 1-1, după șase meciuri fără puncte, în toate competițiile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...