Antrenor surpriză la FC Botoșani, după plecarea lui Alexa. Valeriu Iftime și-a dezvăluit planul

 „Asta caut acum”!

Antrenor surpriză la FC Botoșani, după plecarea lui Alexa. Valeriu Iftime și-a dezvăluit planul

   Foto: LPF

Dan Alexa și-a dat demisia, după ce FC Botoșani a fost umilită în Cupa României, pierzând meciul cu Alexandria, scor 2-1.

Valeriu Iftime încearcă să găsească un antrenor tânăr pe care să-l convingă să vină la FC Botoșani.

După plecarea lui Alexa echipa a dat semne de viață, făcând 1-1 pe terenul campioanei Farul Constanța, iar patronul Valeriu Iftime încearcă să găsească un antrenor tânăr pe care să-l convingă să vină la FC Botoșani.

Dacă nu va reuși să convingă un antrenor tânăr să vină la FC Botoșani, Iftime a anunțat că va încerca să aducă un antrenor din străinătate, precizează sport.ro.

Iftime vrea antrenor străin la FC Botoșani

„Nu, nu m-am gândit. Mi-a mai spus cineva de Napoli, dar eu nu am vorbit cu dânsul. Nu mă gândesc la Nicolo Napoli. Nu e în cercul meu de antrenori pe care i-aș vrea în momentul acesta. Mă tot gândesc la antrenori tineri, dar dacă nu găsesc poate caut un străin, unul care nu a mai fost în România, unul care poate să încerce ceva nou”, a declarat Valeriu Iftime, la Digisport.

În prezent, FC Botoșani ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, cu șapte puncte, trei mai puține decât Dinamo.

Primul rezultat pozitiv al clubului FC Botoșani a fost egalul cu Farul Constanța, scor 1-1, după șase meciuri fără puncte, în toate competițiile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr din Botoșani, primul admis la specializarea dorită: ”Sunt recunoscător tuturor!”

astăzi, 08:30
396

Alexandru-Gabriel Crețu, din Darabani, a reușit performanța de a fi admis primul la specializarea Finanțe-contabilitate din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrative de la...

Anunț important de la Apele Române: Ce se întâmplă acum la Barajul de la Stânca-Costești!

astăzi, 08:11
278

Vineri, Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a anunţat că România a cerut Republicii Moldova să aprobe majorarea debitului de apă eliberată din Barajul Stânca-Costeşt...

Botoșăneni condamnați la 10 și 12 ani închisoare pentru uciderea unui bărbat. Motivul pentru care instanța a micșorat daunele morale!

astăzi, 07:38
165

Curtea de Apel Suceava a redus cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Ioan Ș. la 10 ani de închisoare (în loc de 12 ani de închisoare), pentru săvârșirea infracțiunii de ...