Egal in derby-ul Moldovei! Sase goluri, doua penalty-uri si doua eliminari! GALERIE FOTO, VIDEO
SPORT

FC Botosani a condus de doua ori in meciul cu Poli Iasi, chiar si cu 2-0, insa a obtinut doar un punct din derby-ul Moldovei, incheiat cu scorul de 3-3.

Egal in derby-ul Moldovei! Sase goluri, doua penalty-uri si doua eliminari! GALERIE FOTO, VIDEO

Botoșănenii au început perfect și după nouă minute conduceau cu 2-0, grație golurilor marcate de Daniel Popa, minutul 5, și Mihai Roman, în minutul 9. Ieșenii au egalat până la pauză. Jo Santos a redus din diferență în minutul 20, iar opt minute mai târziu Mendes a egalat.

După pauză, tot elevii lui Costel Enache au început mai bine. Buș a marcat dintr-un penalty obținut de Moruțan. Ieșenii au avut șansa egalării în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, Salim Cisse a ratat o ocazie uriașă, trimițând mingea de la un metru de poarta goală!

Scorul final a fost stabilit tot din penalty, de Andrei Cristea, după un fault asupra lui Sin. După acest egal, FC Botoșani ajunge la 20 de puncte în 11 meciuri și este pe locul 5. Poli Iași ajunge la 14 puncte, se află pe locul 9, și este la egalitate cu FC Voluntari, echipa de pe locul 8.

In meciul de pe Municipal au avut loc si doua eliminari, ambii antrenori fiind trimisi in tribuna de arbitrul Sebastian Coltescu.



































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
33

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
185

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
98

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...