Echipa naţională a României va ajunge vineri în jurul orei 19.00

Echipa naţională a României va ajunge vineri în jurul orei 19.00

 Emil Sandoi Antrenor Nationala Romaniei de Tineret  Sport Botosani

Elevii selecţionerului Emil Săndoi vor efectua trei antrenamente în Botoşani din care două pe stadionul Municipal şi unul pe terenul bazei sportive Victoria.

Echipa naţională de tineret a României va ajunge vineri seară în Botoşani urmând ca sâmbătă dimineaţă să efectueze o scurtă şedinţă de pregătire pe stadionul Municipal. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani şi totodată cel care se ocupă în mod direct de organizarea acestei partide susţine că delegaţia României va veni cu un avion până la Suceava de unde va fi preluată de un autocar.

Echipa naţională va ajunge la Botoşani vineri seară la ora 19.00 şi va fi cazată la Hotelul Maria. Sâmbătă va avea un antrenament la ora 16.30 pe stadionul Municipal, după care duminică va avea un antrenament de la ora 11.00 pe stadionul Victoria, a spus Cornel Şfaiţer.

"Luni va fi antrenamentul oficial pe stadionul Municipal de la ora 12.00 în timp ce Insulele Feroe vor avea antrenamentul de la ora 14.00. Toate antrenamentele vor fi deschise publicului şi probabil vor fi destul de mulţi botoşăneni care vor merge să vadă naţionala lui Emil Săndoi, a adăugat oficialul. Cât priveşte naţionala Insulelor Feroe aceasta va fi cazată la hotelul Rapsodia, iar arbitrii şi observatorii vor fi sta la Hotelul din complexul Europa.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
284

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
124

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
130

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...