După Denis Haruț și Hristovski David Babunski a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

După Denis Haruț și Hristovski David Babunski a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

Doi jucători importanți ai echipei lui Marius Croitoru au fost depistați pozitiv la testarea pentru Covid19. Este vorba de Denis Haruț, dar și de mijlocașul David Babunski.

Denis Haruț a fost depistat pozitiv la coronavirus la ultimul control efectuat, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul echipei.

„Avem mari probleme pentru jocul cu CFR Cluj. Nu am mari speranțe. Au plecat jucători, cei care trebuiau să vină nu au venit. Săptămâna viitoare abia vin vreo cinci jucători. Nu mă duc încrezător. Avem probleme în lot dar vom merge să jucăm fotbal. Cea mai grea lovitură e că nu avem jucătorii U21. Chindriș este suspendat, Câmpanu transferat la Craova, iar Haruț este pozitiv la coronavirus. Chiar și așa mă gândesc că nu vom fi noi chiar așa de ușor de digerat de cei de la CFR Cluj”, a declarat Valeriu Iftime într-o intervenție avută în direct la PRO X.

Nu este exclus ca internaționalul de tineret să se fi infectat la naționala României U21 unde Pașcanu și un secund al lui Adrian Mutu au fost depistați pozitiv înaintea jocului cu Malta, meci în care Denis Haruț a fost integralist.

Ceea ce finanțatorul FC Botoșani a omis să spună este însă că mai este și un al doilea jucător depistat pozitiv. Este vorba despre Hristovski David Babunski. Jucătorul trecut și pe la Dinamo a fost depistat și el pozitiv la noul coronavirus.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incoerența, brand de țară

astăzi, 12:00
16

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Suntem una din țările cu cea mai scăzută rată a vaccinării din Europa (în jur de 25% cu ambele doze, în vreme ce media europeană...

(A) Locuri de muncă vacante-operatori-producție, fasonatori, muncitori ambalare și manipulanți-S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani

astăzi, 11:30
80

S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani-Abator Roma angajează operatori-producție, fasonatori, muncitori ambalare și manipulanți.Se acordă transport gratuit din Mun. Botosani și o masă la...

Drama unui profesor din Botoșani, cu nota 10 la titularizare: Când se apropie sfârșitul anului școlar, începi să tremuri și te întrebi: la anul unde voi fi?

astăzi, 10:30
381

Prof. Oana Zamfirescu a luat nota 10 la examenul de titularizare, dar în județul Botoșani nu există niciun post titularizabil pentru disciplina Limba și literatura română.A dat t...