După Denis Haruț și Hristovski David Babunski a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

După Denis Haruț și Hristovski David Babunski a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

Doi jucători importanți ai echipei lui Marius Croitoru au fost depistați pozitiv la testarea pentru Covid19. Este vorba de Denis Haruț, dar și de mijlocașul David Babunski.

Denis Haruț a fost depistat pozitiv la coronavirus la ultimul control efectuat, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul echipei.

„Avem mari probleme pentru jocul cu CFR Cluj. Nu am mari speranțe. Au plecat jucători, cei care trebuiau să vină nu au venit. Săptămâna viitoare abia vin vreo cinci jucători. Nu mă duc încrezător. Avem probleme în lot dar vom merge să jucăm fotbal. Cea mai grea lovitură e că nu avem jucătorii U21. Chindriș este suspendat, Câmpanu transferat la Craova, iar Haruț este pozitiv la coronavirus. Chiar și așa mă gândesc că nu vom fi noi chiar așa de ușor de digerat de cei de la CFR Cluj”, a declarat Valeriu Iftime într-o intervenție avută în direct la PRO X.

Nu este exclus ca internaționalul de tineret să se fi infectat la naționala României U21 unde Pașcanu și un secund al lui Adrian Mutu au fost depistați pozitiv înaintea jocului cu Malta, meci în care Denis Haruț a fost integralist.

Ceea ce finanțatorul FC Botoșani a omis să spună este însă că mai este și un al doilea jucător depistat pozitiv. Este vorba despre Hristovski David Babunski. Jucătorul trecut și pe la Dinamo a fost depistat și el pozitiv la noul coronavirus.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un jandarm aflat în timpul liber a prins în flagrant doi suspecți de furt și a salvat viața unui bărbat

astăzi, 15:43
179

Vineri dimineață, un jandarm aflat în timpul liber a observat două persoane care, după ce au scos câteva bancnote dintr-un portofel, l-au aruncat în vegetație și au luat-o la f...

Poliția de Frontieră scoate la concurs, prin încadrare directă, 420 de posturi vacante

astăzi, 15:12
214

Poliția de Frontieră Română a inițiat procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare directă, a 420 de posturi vacante de ofiţeri, agenţi de poliţie de frontieră şi personal c...

Campania “Let’s Do It, Romania!” începe în forță la Botoșani

astăzi, 14:21
73

Peste 1500 de voluntari din județul Botoșani s-au înscris până acum pe siteul campaniei “Let’s Do It, Romania!”, pentru a participa, sâmbătă, 18 septembrie, la...