Astăzi: CFR Cluj - FC Botoşani, de la ora 21:30

Astăzi: CFR Cluj - FC Botoşani, de la ora 21:30

FC Botoșani întâlnește astăzi, de la ora 21:30, în deplasare, Campioana României, CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 7-a campionatului intern de fotbal.

28 iunie 2020, CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-3 a fost singura înfrângere suferită de ardeleni în ultimele 22 de meciuri disputate în CASA Liga 1, interval în care au mai înregistrat 14 succese şi 7 remize.

În cazul în care va fi utilizat, Adrian Păun va bifa meciul cu numărul 200 pentru CFR Cluj în toate competiţiile (22 de goluri / 15 pase decisive).

CFR Cluj şi FC Botoşani s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de 10 ori au câştigat ardelenii, de patru ori s-au impus moldovenii, iar alte patru jocuri s-au terminat la egalitate.

- Gruparea botoşăneană este fără victorie pe terenul clujenilor, palmaresul duelurilor cu CFR gazdă cuprinzând șapte succese ale ardelenilor şi două egaluri.

- Întâia dispută a avut loc pe 21 iulie 2013, 0-0 pe terenul moldovenilor, partida consemnând şi debutul botoşănenilor în Liga 1.

- Primul din cele 10 succese izbutite de clujeni s-a înregistrat pe 15 decembrie 2013, CFR  FC Botoşani 3-1.

- 13 decembrie 2015, FC Botoşani - CFR Cluj 2-1, prima victorie izbutită de formaţia moldavă în duelurile directe (Ngadeu, I. Fulop / Lopez).

- Cea mai mare diferenţă de scor: 16 aprilie 2016, CFR Cluj - FC Botoşani 6-0, rezultat care a consemnat şi cea mai severă înfrângere suferită de vizitatorii din această rundă în Liga 1.

- Cea mai recentă întâlnire directă: 28 iulie 2020, CFR Cluj - FC Botoşani 1-0, marcator Ciprian Deac.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârste între 5 și 11 ani, la un pas de aprobare. Cât de sigur este și când va fi administrat în România

astăzi, 19:30
14

La studiu au participat 2.268 de copii, cărora li s-a administrat, la un interval de trei săptămâni, câte două doze de zece micrograme.Potrivit reprezentanților companiei, nivelul...

Cazul care a șocat România - Pastorul din Suceava care și-a agresat sexual copiii minori, condamnat la zeci de ani de închisoare

astăzi, 19:00
103

Pastorul penticostal din Suceava Constantin Pandelea a fost condamnat la 21 de ani și patru luni de închisoare cu executare pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorulu...

Este oficial! Se vor acorda vouchere pentru milioane de români. Când se poate intra în posesia lor

astăzi, 18:30
83

Guvernul României a hotărât acordarea de tichete de masă și organizarea unei loterii pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID-19 în scopul susținerii campaniei de vaccina...