Dumitru Dragomir: ”Nici Botoșani și nici Dinamo nu cred că se vor salva”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat lupta pentru evitarea retrogradării din acest sezon de SuperLigă.

Dumitru Dragomir: ”Nici Botoșani și nici Dinamo nu cred că se vor salva”

Astfel, ”Oracolul din Bălcești” a numit cele două echipe care vor retrograda la finalul acestui sezon din primul eșalon al fotbalului românesc.

Dumitru Dragomir a susținut că, în opinia sa, cele două echipe condamnate la retrogradare la finalul acestui sezon sunt FC Botoșani (locul al 16-lea în SuperLigă) și Dinamo București (locul al 15-lea). De asemenea, fostul conducător al LPF a subliniat că formația ”alb-roșie” nu are la dispoziție un lot de jucători valoros.

"Nu se salvează Dinamo. Nici Botoșani și nici Dinamo nu cred că se pot salva. Ei joacă bine, dar au probleme cu altele. Îmi pare rău de Burcă, antrenor bun, dar degeaba. N-are jucători", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Dinamo București se află pe locul pe locul al 15-lea în SuperLigă (penultimul), cu 10 puncte obținute după 16 meciuri. ”Câinii Roșii” n-au reușit să învingă în campionat de 10 etape (ultima victorie a lui Dinamo a fost cu FC Voluntari, în deplasare, scor 3-2, în etapa a 6-a din SuperLigă).

De cealaltă parte, FC Botoșani se află pe ultimul loc în SuperLigă (al 16-lea), cu 8 puncte acumulate după 16 meciuri. În acest sezon, moldovenii nu au reușit să câștige niciun meci de campionat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
38

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...

Bucurie într-o parohie din Botoșani: IPS Teofan a botezat cea de-a cincea fetiță a preotului Ionuț! (Foto)

astăzi, 07:32
303

În cea de-a doua duminică a Triodului, a Întoarcerii fiului risipitor, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a oficiat Sfânta și Dumnezeia...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Mucenic Conon din Isauria şi Conon Grădinarul

astăzi, 06:58
24

Sfântul Mucenic Conon a trăit pe vremea Sfinţilor Apostoli şi era din satul Vidania, din ţara numită Isa­u­ria. Era fiul unui bărbat păgân care se numea Nestor, iar mama sa ...