Motivul rar întâlnit pentru care un jucător a luat ”galben” în meciul cu FC Botoșani

A fost eliminat după o oră de joc în FC Botoșani - FC Voluntari, scor 3-3.

Motivul rar întâlnit pentru care un jucător a luat ”galben” în meciul cu FC Botoșani

   Foto: gsp.ro

Primul cartonaș galben l-a primit în minutul 13, pentru că a intrat în teren cu verigheta.

Slovacul Adam Nemec, de la FC Voluntari, a omis să își dea jos verigheta și a pățit-o. „Centralul” Szabolcs Kovacs a remarcat acest lucru în minutul 13, în momentul în care atacantul slovac a ridicat brațele, în semn de nemulțumire pentru o ratare a Voluntariului.

Nemec a fost eliminat în minutul 61 al partidei de la Botoșani, la scorul de 3-2 în favoarea ilfovenilor. A primit al doilea cartonaș galben din cauza unei intrări din spate asupra lui Eduard Florescu.

FC Voluntari nu a rezistat în inferioritate numerică și s-a mulțumit cu un singur punct.

Atacantul slovac a cerut-o de soție pe superba Zuzana Kollarova, fostă Miss Univers Slovacia în anul 2018. Cei doi sunt nedespărțiți și trăiesc o poveste de dragoste ca-n povești. Adam și Zuzana sunt unul dintre cele mai sexy și apreciate cupluri din fotbal, scrie gsp.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
47

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
59

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
106

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...