DOVADA ca se poate! Steaua a mizat pe un pusti de 16 ani, care a debutat cu gol in Liga 1 - VIDEO

DOVADA ca se poate! Steaua a mizat pe un pusti de 16 ani, care a debutat cu gol in Liga 1 - VIDEO
Steaua a învins lejer pe Gaz Metan Mediaş, scor 3-0. Au marcat Keşeru şi Piovaccari, cei doi atacanţi titularizaţi de Reghecampf, şi puştiul Robert Vîlceanu, din lovitură liberă.

Roş-albaştrii au asediat poarta lui Pleşca în prima repriză. Claudiu Keşeru a dat tonul reuşind să înscrie din centrarea lui Adi Popa (13).

Au urmat ratări mari semnate de Iancu şi Piovaccari, în două rînduri. Replica oaspeţilor a fost slabă, cu Bawab ceva mai activ în repriza secundă, dar medieşenii au arătat aceleaşi slăbiciuni în defensivă. Reghecampf a apelat la Prepeliţă şi Pîrvulescu şi l-a trecut pe Sînmărtean mai întîi în banda stîngă, apoi în spatele lui Piovaccari. Mutările au dat roade şi atacantul italian a înscris cu un şut puternic al 8-lea gol din acest sezon.

Puştiul de 16 ani, Robert Vîlceanu, a închis tabela cu un gol superb din lovitură liberă. Steaua continuă drumul spre titlu, în timp ce Gaz Metan e pe un liniştitor loc 8.



Dinamo s-a impus cu 1-0 la U.Cluj

Dinamo s-a impus în deplasare cu U Cluj, scor 1-0. Cosmin Matei a marcat singurul gol al partidei, în minutul 59. "Cîinii" au avut un start furibund. Bilinski n-a profitat de eroarea lui Abrudan şi singur cu Veselovski l-a luat la ţintă pe portar.

Lazăr a finalizat prost şi a irosit două oportunităţi. Ocaziile oaspeţilor i-au ajutat pe clujeni să echilibreze meciul, dar fără să-şi creeze ocaze mari.

Roş-albii au început ezitant partea secundă şi păreau a avea dificultăţi în a se apropia de poarta lui Veselovski. Dar un contraatac i-a salvat pe "cîini". C. Matei a primit de la Lazăr şi a plasat puternic un şut la colţul lung, 0-1.

Dinamo continuă forma foarte bună şi îşi asigură menţinerea pe locul 4, în timp ce U Cluj e pe locul 16.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
17

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
59

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
61

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...