Dorinel Munteanu a fost „taxat” imediat după discursul de la finalul meciului cu FC Botoșani

Dorinel Munteanu (55 de ani) a avut un discurs dur după ce Oțelul a fost învinsă de FC Botoșani, 0-2.

Antrenorul Oțelului a anunțat că nu mai puțin de 10 jucători vor pleca de la Oțelul, iar ulterior a transmis că nici el nu e sigur că va continua la echipă, deranjat de atitudinea suporterilor.

Ion Crăciunescu l-a „taxat” pe Dorinel Munteanu

Ion Crăciunescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a auzit discursul lui Dorinel Munteanu și a reacționat imediat, fără menajamente.

Dintre toți, Dorinel mi se pare cel mai tulbure. Cum vorbește, cum se exprimă, totul e tulbure. Chiar totul e așa rău acolo? Nu e nimic bun? E fost jucător al echipei naționale. Cum să spui că dai 10 jucători afară? De unde ai bani să iei alții?”, a declarat Ion Crăciunescu.

Discursul lui Dorinel Munteanu de la finalul meciului cu FC Botoșani

„Sunt cel mai dezamăgit om de acest joc. Echipa mea a jucat foarte slab. Eu sunt responsabil de ce s-a întâmplat în teren. Îmi schimb obiectivul, pentru că lumea a luat-o razna. Au început să viseze prea mult. Când vine un asemenea eșec, încep să fie nemulțumiți. Îmi schimb obiectivul, să rămânem în ligă. Dacă așa vor distinșii noștri suporteri, să rămânem în ligă. Mai sunt 27 de puncte, se poate întâmpla orice. Până astăzi, ar fi trebuit să fie mulțumiți și onorați că participă la această competiție. Sunt oameni care încearcă să provoace. Sunt multe tabere. Nu vreau să mă iau după lucruri necurate, dar… Atât timp cât mai sunt 27 de puncte, pot să sper la orice. În momentul de față, la retrogradare ne gândim.

Se vor schimba cel puțin 10 jucători! Mesajul meu din această săptămână nu a fost înțeles de jucători. Ce spun eu trebuie să fie lege. Cine nu înțelege, pleacă. Vor fi cel puțin 10. Rus face parte din grupul celor care vor pleca. A primit foarte multe șanse. Nu pot să-i critic, îi critic la general după meci.

Îmi trebuie o pauză de câteva zile să decid dacă voi continua sau nu la echipă. Chiar nu mai pot să fac față, sincer. Am dus echipa aceasta din liga a treia până în Liga 1. Să fie suporteri nemulțumiți, mi se pare prea mult pentru un om care își dorește performanța”, a declarat Dorinel Munteanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...