5 pentru 1! E bătaie mare pe Florescu, răspunsul lui Iftime a venit rapid!

Eduard Florescu e la mare căutare în această iarnă, grație prestațiilor excelente din prima parte a sezonului.

5 pentru 1! E bătaie mare pe Florescu, răspunsul lui Iftime a venit rapid!

Nu mai puțin de cinci echipe s-au arătat interesate să-l transfere pe Eduard Florescu, de la FC Botoșani.

Valeriu Iftime le-a transmis un mesaj ferm, însă: nu are de gând să-și slăbească echipa, care oricum traversează o perioadă extrem de dificilă, fiind pe ultima poziție, cu doar 12 puncte.

”Cum să dau jucătorii foarte buni?”

Grație dublei reușite în poarta Oțelului în ultima etapă a sezonului, Florescu a ajuns la cota nouă, la egalitate cu Alexandru Pop (Oțelul), Aurelian Chițu (FCU Craiova), Dan Nistor (Universitatea Cluj) și Florinel Coman (FCSB). Pe prima poziție în acest top se află momentan Darius Olaru (FCSB), cu 10 goluri marcate, scrie playsport.ro.

Mijlocașul ofensiv a devenit, inevitabil, o țintă pentru cluburile din campionatul intern și nu numai. Valeriu Iftime a recunoscut acest lucru, dar a rămas ferm pe poziție. Nu va da curs niciuneia dintre oferte.

„Nu-l dau pe Florescu. Îl vor cinci echipe. Și Dican avea oferte din Polonia, dar cum să dau jucătorii foarte buni? Mai am speranțe. Aș vrea să-l văd mai repede pe Sebi Mailat, el ne salvează, e golgeter-ul nostru”, a declarat finanțatorul moldovenilor pentru iamsport.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
93

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
204

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...