Doliu în fotbalul românesc, s-a stins un sportiv de legendă! (Foto)

Comunitatea sportivă din România este în doliu, pierzând nu doar un profesionist de excepție, ci și un om care a influențat generații întregi de sportivi și antrenori.

Un fost jucător și antrenor de renume s-a stins din viață. Recent, el a fost internat la urgențe din cauza unei pneumonii. Din păcate, nu a mai rezistat și a decedat pe 15 septembrie.

Gheorghe Mulțescu a murit la 72 de ani

Ionel Culina, fostul ofițer de presă de la Dinamo, a anunțat pe contul său de Facebook: „CÂINE ȘI DUPĂ MOARTE! Îți mulțumim, Gigi Mulțescu! Copii fiind, pe 15 septembrie plecam la școală, să învățăm ce înseamnă viața, ce înseamnă Dinamo. Astăzi, tot pe 15 septembrie, Gigi Mulțescu a plecat dintre noi și ne-a lăsat să învățăm singuri ce-a fost Dinamo și ce va fi pentru următoarele generații. Dumnezeu să te odihnească în pace, Gigi Mulțescu!”, a scris acesta.

Cunoscut pentru cariera sa impresionantă în fotbal, atât pe teren, cât și pe banca tehnică, Gheorghe Mulțescu a fost una dintre figurile emblematice ale sportului românesc, activând la echipe precum Dinamo București, Sportul Studențesc și Universitatea Craiova.



Moartea sa lasă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat. Comunitatea sportivă din România este în doliu, pierzând nu doar un profesionist de excepție, ci și un om care a influențat generații întregi de sportivi și antrenori.

Starea de sănătate a lui Gheorghe Mulțescu s-a înrăutățit dramatic în ultimele zile. Boala Alzheimer nu l-a iertat, iar el a dezvoltat o pneumonie extrem de severă. A început să respire doar cu ajutorul unei măști de oxigen și, în final, s-a stins, scrie Fanatik.ro.

Supranumit „Smurd-ul din Ștefan cel Mare,” Gheorghe Mulțescu va rămâne în istoria „câinilor roșii” drept unul dintre cei mai mari jucători și antrenori. A stat de cinci ori pe banca tehnică a echipei și, de fiecare dată, a reușit să-și ducă la bun sfârșit obiectivele.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

astăzi, 20:10

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

astăzi, 19:10

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 18:22

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...