Decizia lui Valeriu Iftime în privința lui Mihai Teja, după ce FC Botoșani a fost umilită de Sepsi, scor 0-7

Decizia lui Valeriu Iftime în privința lui Mihai Teja, după ce FC Botoșani a fost umilită de Sepsi, scor 0-7

Botoșănenii au înregistrat cea mai mare înfrângere din acest sezon în fața echipei lui Cristiano Bergodi. Echipa pregătită de Mihai Teja are trei înfrângeri consecutive în campionat și se află pe locul 12 în clasament cu 12 puncte obținute. 

La o zi după ce a avut o reacție dură cu privire la prestația echipei sale și a antrenorului, Valeriu Iftime a revenit la gânduri mai bune și a declarat că îi mai acordă o șansă lui Mihai Teja. 

„E adevărat că lucrurile sunt destul de complicate la Botoșani, cu un rezultat rușinos care ne pune cu capul în pământ pe toți, dar până la urmă încep să cred că nu doar Mihai este vinovat și vreau să îi mai dau o șansă. Dacă ne bate Clujul atunci încerc să mă gândesc la o varianta.

Momentan rămâne Mihai. Respect meseria asta, nu cred că e doar o greșeală de antrenor. E o greșeală colectivă, și a mea, și a antrenorului, dar în special a celor care au fost pe teren", a explicat patronul de la FC Botoșani, potrivit Playsport. 

„Nu știu de unde acest domn antrenor de la Petrolul are asemenea informații! Noi avem un sistem de salarizare acceptat de toată lumea, iar jucătorii primesc salariile din trei în trei în trei luni. Așa că, la noi nu sunt acum restanțe salarile. În rest nu mă apuc eu să acum să îi dau o altfel ge replică domnului Nae Constantin", a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
228

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
41

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
346

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...