Decizia lui Valeriu Iftime în privința lui Mihai Teja, după ce FC Botoșani a fost umilită de Sepsi, scor 0-7

Decizia lui Valeriu Iftime în privința lui Mihai Teja, după ce FC Botoșani a fost umilită de Sepsi, scor 0-7

Botoșănenii au înregistrat cea mai mare înfrângere din acest sezon în fața echipei lui Cristiano Bergodi. Echipa pregătită de Mihai Teja are trei înfrângeri consecutive în campionat și se află pe locul 12 în clasament cu 12 puncte obținute. 

La o zi după ce a avut o reacție dură cu privire la prestația echipei sale și a antrenorului, Valeriu Iftime a revenit la gânduri mai bune și a declarat că îi mai acordă o șansă lui Mihai Teja. 

„E adevărat că lucrurile sunt destul de complicate la Botoșani, cu un rezultat rușinos care ne pune cu capul în pământ pe toți, dar până la urmă încep să cred că nu doar Mihai este vinovat și vreau să îi mai dau o șansă. Dacă ne bate Clujul atunci încerc să mă gândesc la o varianta.

Momentan rămâne Mihai. Respect meseria asta, nu cred că e doar o greșeală de antrenor. E o greșeală colectivă, și a mea, și a antrenorului, dar în special a celor care au fost pe teren", a explicat patronul de la FC Botoșani, potrivit Playsport. 

„Nu știu de unde acest domn antrenor de la Petrolul are asemenea informații! Noi avem un sistem de salarizare acceptat de toată lumea, iar jucătorii primesc salariile din trei în trei în trei luni. Așa că, la noi nu sunt acum restanțe salarile. În rest nu mă apuc eu să acum să îi dau o altfel ge replică domnului Nae Constantin", a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev arestat pentru că își agresa, șantaja și hărțuia colegii de liceu

astăzi, 09:25
178

Un elev de la Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuţă" din Şendriceni a fost arestat preventiv după ce i-a agresat şi şantajat pe mai mulţi colegi, a anunţat, sâmbătă, purtăto...

Calendar Ortodox: Sf. Mc. Agata şi Teodula

astăzi, 09:16
57

Sfânta Muceniţă Agata (†251) era dintr-o cetate a Siciliei ce se chema Panorm (astăzi, Palermo). Ea era o fecioară foarte frumoasă, făcea parte dintr-un neam ales, avea multe averi ...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (235)

astăzi, 08:08
66

O rubrică de prof. GEORGICĂ MANOLE, scriitor, epigramist.Speciile arondate umorului, printre care şi epigrama, se raliază principalelor instrumente ale raportării noastre la viaţă. Cititoru...