De neînvins: Botoșăneanca Simona Radiș și-a apărat la Belgrad titlul mondial!

Botoșăneanca Simona Radiș și colega ei, suceveanca Ancuța Bodnar, și-au păstrat titlul mondial la dublu vâsle. Fetele se află la a 26-a victorie consecutivă.

De neînvins: Botoșăneanca Simona Radiș și-a apărat la Belgrad titlul mondial!

 Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar  Foto: as.ro

Campioanele olimpice, deja campioane mondiale şi europene la dublu vâsle, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar şi-au continuat supremaţia în probă înregistrând, duminică, a 26-a victorie consecutivă în finala Campionatelor Mondiale de la Belgrad.

Neînvinse din 2019, româncele s-au calificat încă din semifinale şi la Jocurile Olimpice Paris 2024.

La cursa de duminică, Simona şi Ancuţa, care au condus cursa de la început până la final, au fost urmate de echipajele din Lituania şi SUA.

„AUR pentru România la Campionatele Mondiale de la Belgrad, proba de dublu vâsle feminin (W2x). Fetele noastre de aur, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, au făcut spectacol în finala de azi, impunându-se detașat în fața echipajelor din Lituania și Statele Unite. Felicitări”, au scris oficialii români pe contul de Facebook al Federaţiei Române de Canotaj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...