Da, este o mare campioană! Simona Halep a mers la o emisiune TV la Indian Wells şi i-a lăsat fără cuvinte pe americani!

Simona Halep a oferit mai multe răspunsuri savuroase la o emisiune la care a participat în California, făcându-i pe fani să o compare cu Roger Federer din punctul de vedere al discursului. Halep nu i-a lăsat fără cuvinte doar pe fani, ci şi pe moderator!

Da, este o mare campioană! Simona Halep a mers la o emisiune TV la Indian Wells şi i-a lăsat fără cuvinte pe americani!

Simona Halep a fost invitată la postul Tennis Channel după ce a învins-o pe Qiang Wang cu 7-5, 6-1, marţi seară, calificându-se în sferturile de finală de la Indian Wells. Ceea ce i-a impresionat cel mai mult pe telespectatori a fost modestia liderului mondial.

Potrivit ProSport, Simona Halep a oferit mai multe răspunsuri savuroase la o emisiune la care a participat în California, făcându-i pe fani să o compare cu Roger Federer din punctul de vedere al discursului. Halep nu i-a lăsat fără cuvinte doar pe fani, ci şi pe moderatorul care a întrebat-o ce sentiment o încearcă atunci când i se spune că este cea mai bună tenismenă din lume. Simona nu se regăseşte însă în această titulatură, pe care i-o atribuie unei alte jucătoare.

"Eşti cea mai bună jucătoare din lume. Te simţi diferit?", a fost întrebarea pe care moderatorul i-a adresat-o Simonei, românca răspunzând cu multă modestie: "Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam", a fost declaraţia cu care Halep i-a cucerit pe americani.

Interesant, scrie ProSport, este că opinia Simonei vine contextul în care Serena Williams joacă foarte slab şi nici nu mai figurează în ierarhia mondială după ce a fost în concediu de maternitate. Halep spune însă că americanca o inspiră în continuare, fapt pentru care a mers şi la meciul dintre Serena şi Venus, câştigat de cea din urmă cu 6-3, 6-4, în turul al treilea: "Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă, sunt foarte motivate şi am multe lucruri de învăţat de la ele".

Văzând că nu mai conteneşte cu laudele la adresa Serenei, gazda emisunii a glumit cu Simona: "Te-a ajutat Serena să semnezi noul contract cu Nike? Nu ai avut niciun brand la începutul anului, iar acum reprezinţi acest gigant". Halep a râs, apoi a răspuns cât se poate de serios, mărturisind că Ion Ţiriac a fost persoana care a negociat cu sponsorul american: "Domnul Ţiriac a făcut-o şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...