Cupa României la Box a ajuns la Botoșani

Cupa României la Box a ajuns la Botoșani

La începutul lunii martie, la Sibiu s-a desfășurat Cupa României la box fete, destinate cadetelor, junioarelor, tinerelor și senioarelor.

Am participat cu 5 sportive și am obținut patru clasări pe podium și un loc 5. Sportivele secției de box a Clubului Sportiv Botoșani, au realizat într-un timp relativ scurt, rezultate foarte bune, având în vedere perioada în care ne aflăm. Nu am putut să facem meciuri de verificare, să vedem la ce nivel suntem, dar cu toate acestea am reușit să aducem Cupa României la categoria 54 kg cadete, prin Lorena Onofrei care a câștigat finala în 11 secunde, a declarat Larisa Roșu, antrenoarea boxului botoșănean de la CS.

Elena Văzdăuțanu s-a clasat pe locul 2 la categoria 52 kg la cadete, fiind la a doua participare într-o competiție la acest nivel. Și Denisa Tănase a reușit o performanță notabilă, medalia de bronz la 50 kg junioare, fiind învinsă de campioana de anul trecut. Teodora Palton a boxat la categoria + 80 kg junioare și a reușit o clasare pe locul 5, fiind la prima participare la un concurs de acest nivel.

Deși îmi doresc mai multe medalii de aur, sunt mulțumită de rezultatele obținute. Îmi doresc să realizez la fel de multe rezultate sau poate mai multe, ca și Maestrul meu Victor Apetrei, Tata Viky cum îi spunem noi. Vreau să țin boxul botoșănean la un nivel ridicat, a mai spus antrenoarea Larisa Roșu.

 

 

Spune-ne opinia ta