CSU Craiova a ofertat un elev de-al lui Marius Croitoru, chiar înaintea meciului direct!

Universitatea Craiova dorește să aplice o tactică uzuală în rândul echipelor mari din prima ligă: aceea de a oferta un jucător important al unei echipe, chiar înainte de meciul direct. Ținta lor este Denis Haruţ, fundașul eligibil pentru regula U21.

Haruţ a fost om de baza la Botoșani tot sezonul, iar acum Cristiano Bergodi, proaspăt instalat pe banca oltenilor a pus ochii pe jucătorul adus în vară, de la Poli Timișoara.

Din primele informații, Iftime ar fi în stare să renunțe la Haruţ în schimbul prețului corect: 250.000€ + 20% dintr-un viitor transfer.

„Am ofertă pentru Haruț, așa este. Dar eu sunt un om echilibrat, care trebuie să analizeze serios înainte să dea drumul unui jucător. În primul rând trebuie să ajut clubul și apoi să văd dacă am dublură bună pe postul lui. Am oferte destule, dar nu vreau să vând tot și să rămân cu prăvălia goală. Ce sunt nebun? Din ofertele pe care le am o să vedem cine pleacă", a declarat Iftime pentru GSP.

FC Botoșani și CSU Craiova joacă vineri, de la ora 20:00, în Bănie, în meciul ce redeschide fotbalul în România. Denis Haruţ este cotat la 675.000€, conform transfermarkt.com.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...