CSM Botoșani a retrogradat din Liga Zimbrilor!

CSM Botoșani a retrogradat din Liga Zimbrilor!

CSM Botoșani va reveni în Divizia A, după doar un sezon petrecut în Liga Zimbrilor.

Deoarece FRH a decis ca în acest sezon să nu se mai dispute sistemul Play-Off/Out, CSM Botoșani, alături de CSM Reșița și Dunărea Călărași (retrasă) vor părăsi elita handbalului românesc, în acest sezon.

Astăzi, CSM Botoșani a fost răpusă de CSM Bacău,  22-31, și mai are doar două meciuri, cu Focșani și Reșița, în Liga Zimbrilor.

CSM Botoșani a câștigat Divizia A în sezonul precedent și a pătruns cu mari speranțe în Liga Zimbrilor. Problemele legate de coronavirus, care au făcut ca echipa să piardă 6 meciuri la masa verde și care au dus la pierderea ritmului de antrenament, la care se adaugă situația financiară precară, dar și lipsa de experiență a unui lot foarte tânăr au făcut ca visul unui sezon de vis sa fie neîmplinit.

În mod normal, pentru CSM Botoșani urmează un nou sezon în Divizia A. Cel mai probabil, echipa își va propune să revină pe prima scena după doar un an pentru în liga a doua. Rămâne de văzut însă dacă echipa va avea resursele necesare să se mențină.

 

4 echipe retrogradează direct. În afară de cele 3, una dintre CSM Făgăraș, CSU Suceava sau CSM Bacău va retrograda direct. Celelalte două formații vor juca, aproape sigur, la baraj.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andrei Chindriș va pleca în Belgia! FC Botoșani va încasa o sumă consistentă

astăzi, 10:30
593

FC Botoșani s-a înțeles cu un club din Belgia și urmează să îl cedeze pe Andrei Chindriș. Fundașul va fi cedat în schimbul a 450.000 de euro, însă FC Botoșani va avea ...

(A) O nouă specialitate în cadrul Centrului Medical Ecomed

astăzi, 09:45
197

Centrul Medical Ecomed anunță completarea portofoliului clinic cu specialitatea UROLOGIE prin Dr. Vlad Rădășanu - medic specialist urolog ce va efectua consultații, instilații vezicale, î...

Invitatul de la Știri – Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani

Marţi, 15 Iunie 2021
1054

"Invitatul de la Știri" a fost astăzi Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani.Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani și fost vicepreședinte al Consiliului Județean ...