CS Dao Botosani, locul 1 la Campionatul National de Qwan Ki Do, desfasurat la Botosani - FOTO

CS Dao Botosani, locul 1 la Campionatul National de Qwan Ki Do, desfasurat la Botosani - FOTO
In perioada 15-16 martie 2014 s-a desfasurat Campionatului National de Qwan Ki Do pentru Juniori si Seniori, ce a avut loc la Botosani in Sala Polivalenta.

S-au reunit in municipiul Botosani 23 cluburi, din 16 orase, 174 sportivi la probele tehnice Qwan Ki Do, 110 sportivi la probele tehnice Co Vo Dao (arme traditionale:baston, long gian, abie de lemn, tonfa, palos,cutite,halebarda,long gian cu 3 si cu 9 elemente), 200 sportivi la probele de lupta Song Dau(lupta sportiva) si 47 arbitri.

Clubul Sportiv DAO Botosani a obtinut urmatoarele rezultate:

- Balmos George - locul 3 thao quyen arme(baston) 16-18 ani.
- Iriciuc Romeo - locul 2 seniori thao quyen arme(baston)
- Jajaie Florin - locul 2 thao quyen arme cu lama(palos).
- Bârlădeanu Ecaterina, Huminiuc Daniela si Sandu Andreea - locul 1 song dau 16-18 ani
- Agachi Narcis s-a calificat în finala de thao quyen arme de lemn si a obtinut locul 4 cu long gian. Acesta este campion european en titre(in octombrie 2013 la Zurich).


De asemenea Clubul Sportiv Dao Botosani a ocupat Locul 1 pe echipe (formate din: Jajaie Florin,Corut Ciprian,Agachi Narcis,Curcan Răzvan).

Aceasta echipa a castigat prima data titlul national in 2009, dupa care au obtinut locul 2 in 2010, locul 3 in 2011 si 2012 , revenind spectaculos in 2014 pe teren propriu.

"Au fost doua zile intense pentru clubul DAO Botosani atat din prisma organizarii cat si a rezultatelor sportive care au fost asteptate.In cuvinte putine, un ,,regal al artelor martiale,,. Cu aceasta victorie superba la seniori centuri negre am demonstrat inca odata forta si pregatirea de exceptie a sportivilor nostri.", a declarat Eugen Turcanu, presedinte CS Dao Botosani.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
330

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
469

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
595

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...