Costel Enache, după înfrângerea cu CSMS Iaşi: Batem pasul pe loc şi, din păcate, nu mai avem timp să dregem lucrurile

Antrenorul FC Botoşani s-a declarat dezamăgit de rezultatul de la finalul meciului cu CSMS Iaşi şi susţine că ultimile două partide trebuie câştigate de elevii săi pentru a mai putea spera la play off. 

Costel Enache, după înfrângerea cu CSMS Iaşi: Batem pasul pe loc şi, din păcate, nu mai avem timp să dregem lucrurile

O greşeală de moment a costat meciul din deplasare de la Iaşi în opinia tehnicianului care a mai spus că va trage o concluzie după ce va revedea partida. 

"Concluzia o voi trage după ce voi revedea meciul. În prima repriză cred că am făcut un joc defensiv bun, nu a fost o repriză rea. Am avut ceva oportunități, dar n-am avut decizia foarte clară la finalizare. O simplă scăpare de moment ne-a costat. Batem pasul pe loc și, din păcate, nu prea mai avem timp să dregem lucrurile. Mai avem două meciuri pe care suntem obligați să le câștigăm", a declarat Costel Enache.

La rândul său, Cătălin Golofca a recunoscut că lui şi colegilor săi nu le iese jocul, după remiza cu Juventus şi înfrângerea cu CSMS Iaşi. 

"Am stat pe locurile de play-off până acum, iar acum am ieșit. Mai avem două meciuri. Nu e totul pierdut. Mister așa a pregătit jocul. Am atacat după golul primit. Avem un lot foarte bun, ne pregătim foarte bine, dar nu ne iese jocul. Vom munci în continuare. Eu m-am reacomodat, dar, din păcate, nici eu nu i-am putut ajuta. Am așteptări mai mari de la mine" , a declarat Cătălin Golofca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
23

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
35

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
236

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...