Concordia Chiajna iese din zona "fierbinte" si face schimb cu Poli Timisoara! Ilfovenii sunt la 4 puncte de FC Botosani!
SPORT

Concordia Chiajna a învins-o pe ACS Poli, scor 3-1, într-un meci avans din etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1. Desi in mod normal urmeaza etapa a 10-a, cele doua echipei au jucat acest meci pentru ca la data la care fusese programat initial jocul, timisoreneii vor trebuie sa evolueaza cu Dinamo, in finala Cupei Ligii.

Concordia Chiajna iese din zona "fierbinte" si face schimb cu Poli Timisoara! Ilfovenii sunt la 4 puncte de FC Botosani!

Concordia Chiajna a deschis scorul pentru gazde în minutul 23, prin Marius Pena, care a înscris printr-o superbă lovitură de cap. Sebastian Mailat a restabilit egalitatea în minutul 75, când l-a învins pe Bălgrădean printr-un șut magnific de la 23-24 de metri, care a lovit bara și apoi a intrat în poartă.

Albu i-a readus pe ilfoveni în avantaj cu cinci minute înainte de final, când l-a învins pe Straton cu o lovitură de cap plasată. Camerunez Patrice Feussi a închis tabela, după ce a luat o acțiune pe cont propriu și l-a executat pe portarul timișorenilor cu un șut de toată frumusețea din interiorul careului.

În urma acestei victorii, a doua la rând în acest play-out, Concordia urcă pe locul 5, cu 23 de puncte. De partea cealaltă, ACS Poli reintră în zona retrogradării, sitându-se pe locul 6, cel care asigură prezența la baraj, având 22 de puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
16

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
58

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
61

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...