Competiție sportivă într-un oraș din Botoșani: Au participat cetățeni de la 12 la 50 de ani! (foto)

Aflat la prima ediție, evenimentul sportiv a reunit zeci de elevi și adulți într-un cadru competițional.

Competiție sportivă într-un oraș din Botoșani: Au participat cetățeni de la 12 la 50 de ani! (foto)

Orașul Săveni a devenit, sâmbătă, centru sportiv județean la tenis cu piciorul. La competiția organizată de Asociația „Arlechino Moldova” au participat cetățeni din orașul Săveni, dar și din împrejurimi, cu vârste cuprinse între 12 și 50 de ani.

Scopul competiției a fost acela de a promova tenisul cu piciorul la nivelul județului Botoșani și încurajarea copiilor să părăsească confortul digital pentru a-și pune la încercare abilitățile fizice.

Participarea la astfel de evenimente sportive nu numai că îi încurajează pe copii să fie activi fizic, dar îi și ajută să dezvolte abilități sociale, să-și facă noi prieteni și să învețe valori importante precum fair-play-ul și spiritul sportiv.

Într-o eră în care tehnologia domină tot mai mult viața noastră, evenimentele sportive precum „Cupa Arlechino Moldova la tenis cu piciorul” devin esențiale pentru a contracara sedentarismul și pentru a promova un stil de viață activ și sănătos în comunitate atât pentru copii, cât și pentru părinți”, a declarat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova”.

Au participat copii și sportivi de toate vârstele cu cel mai tânăr participant David Bîdiu - 12 ani - de la Liceul Tehnologic Plopenii Mari și Ilie Palalaie - 50 ani - lucrător la o stație peco din Săveni.

Competiția a fost câștigată de Radu Cataranciuc la Juniori Simplu, Arcip Alexandru la Seniori Simplu, iar la Seniori Dublu trofeul a fost câștigat de echipa formată din Arcip Alexandru și Neculai Gabriel.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

astăzi, 20:15
43

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:33
67

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
72

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...