Competiție sportivă într-un oraș din Botoșani: Au participat cetățeni de la 12 la 50 de ani! (foto)

Aflat la prima ediție, evenimentul sportiv a reunit zeci de elevi și adulți într-un cadru competițional.

Competiție sportivă într-un oraș din Botoșani: Au participat cetățeni de la 12 la 50 de ani! (foto)

Orașul Săveni a devenit, sâmbătă, centru sportiv județean la tenis cu piciorul. La competiția organizată de Asociația „Arlechino Moldova” au participat cetățeni din orașul Săveni, dar și din împrejurimi, cu vârste cuprinse între 12 și 50 de ani.

Scopul competiției a fost acela de a promova tenisul cu piciorul la nivelul județului Botoșani și încurajarea copiilor să părăsească confortul digital pentru a-și pune la încercare abilitățile fizice.

Participarea la astfel de evenimente sportive nu numai că îi încurajează pe copii să fie activi fizic, dar îi și ajută să dezvolte abilități sociale, să-și facă noi prieteni și să învețe valori importante precum fair-play-ul și spiritul sportiv.

Într-o eră în care tehnologia domină tot mai mult viața noastră, evenimentele sportive precum „Cupa Arlechino Moldova la tenis cu piciorul” devin esențiale pentru a contracara sedentarismul și pentru a promova un stil de viață activ și sănătos în comunitate atât pentru copii, cât și pentru părinți”, a declarat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova”.

Au participat copii și sportivi de toate vârstele cu cel mai tânăr participant David Bîdiu - 12 ani - de la Liceul Tehnologic Plopenii Mari și Ilie Palalaie - 50 ani - lucrător la o stație peco din Săveni.

Competiția a fost câștigată de Radu Cataranciuc la Juniori Simplu, Arcip Alexandru la Seniori Simplu, iar la Seniori Dublu trofeul a fost câștigat de echipa formată din Arcip Alexandru și Neculai Gabriel.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
74

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
27

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...

Șapte ani de la plecarea scrimerului botoșănean care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice!

astăzi, 12:52
52

Fost campion național, medaliat la Campionatul Mondial cu echipa României, Dan Găureanu a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice.În ultima parte a vieții a activat ca an...