Ceahlaul vrea cu orice pret cele trei puncte cu FC Botosani: "Este un meci capital. Trebuie castigat"

Ceahlaul vrea cu orice pret cele trei puncte cu FC Botosani: "Este un meci capital. Trebuie castigat"
Ceahlăul Piatra-Neamţ, adversara de astazi a celor de la FC Botosani (ora 18:00), a reuşit o victorie foarte importantă, câştigând cu 2-0 la Constanţa în faţa Săgeţii Năvodari.

Astfel, antrenorul Marin Barbu a debutat cu o victorie pe terenul unei contracandidate la retrogradare. În urma acestui succes, "galben-negrii" au urcat până pe locul 11 în clasament, având 36 de puncte.

În urmă cu un sezon, cu Costel Enache pe banca tehnică, ei se aflau pe 13 în clasament, cu 31 de puncte. Nemţenii sunt la doar 3 puncte de linia retrogradării, astfel că au mare nevoie de o victorie în meciul cu FC Botoşani. În tur ei au reuşit să se impună pe "Municipalul" botoşănean cu 1-0 şi au ca obiectiv să obţină victoria şi în retur.

"Meciul este capital pentru noi. Trebuie cistigat. O victorie cu Botosaniul ne asigura prezenta in Liga 1 si-n sezonul viitor in proportie de 90%. FC Botosani este o echipa mai inchegata decit noi, cu jucatori din ligile inferioare care au pus osul la treaba. Este o echipa incomoda", a fost caracterizarea lui "Magiun" despre FC Botosani.

Cat despre Ceahlaul, tehnicianul venit saptamina trecuta la Piatra Neamt a remarcat: "Multi dintre jucatorii nostri si-au revenit din punctul de vedere al moralului si increderii. Unii erau cazuti la pamint, erau dezamagiti. Sint mai increzatori si mai veseli. Un lucru pozitiv pe care l-am mai remarcat este ca nu au mai fost discutii in teren. S-au ajutat reciproc".

Marin Barbu a scos in evidenta si minusurile Ceahlaului la momentul actual. "Echipa n-are un ritm de joc bun. N-are pregatirea necesara pentru un efort scurt si inlantuit. Se reface greu dupa o serie de sprinturi", a precizat "Magiun".

"Am avut doar 3 goluri în 12 etape şi 6 eşecuri la rând. Nu ştiu ce s-a întâmplat, asta a fost situaţia, dar ne-am mobilizat, a venit un antrenor nou care ne-a dat încredere şi tupeu şi consider că suntem pe drumul cel bun. Marin Barbu ne-a transmis să dovedim agresivitate şi să avem tupeu în joc, deoarece calităţi avem cu toţii şi consider că asta am făcut la meciul cu Săgeata", a declarat fundasul Andre Marc.

Închizătorul Vlad Achim a primit la Constanţa al 10-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat pentru meciul cu FC Botoşani.

Nu vor juca astazi nici Cânu, Slavickas, Stana, Lucas García şi Ştefănescu, care au în continuare probleme medicale.

Meciul de la Piatra Neamt va fi Live-Text pe Stiri.Botosani.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
155

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
165

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...