Ce evoluții au avut jucătorii importanți de la FC Botoșani care s-au transferat în străinătate!
SPORT

FC Botosani a vandut trei jucatori in vara anului 2016, fotbalisti adusi gratis din ligile inferioare din strainatate. Michael Ngadeu, Quenten Martinus si Gonzalo Crabrera au ajuns la Slavia Praga (Cehia), Yokohama F. Marinos (Japonia) si Al-Faisaly Harmah (Arabia Saudita).

Cele mai multe meciuri bifate, precum si cele mai multe goluri marcate le are Quenten Martinus, insa jucatorul a fost primul care a plecat de la FC Botosani, chiar in luna aprilie. Martinus a jucat in 33 de meciuri, reusind sa marcheze 4 goluri, dar a contribuit decisiv la alte 5 goluri. Acesta a bifat 2432 minute in tricoul japonezilor.

Michael Ngadeu este singurul jucator care are o cota mai mare pe transfermarkt.com, acesta ajungand sa valoreze acum 900.000 de euro. "Misu", asa cum l-au alintat fanii botosaneni, a jucat in 21 de meciuri, reusind sa marcheze 1 gol. Ngadeu este folosit la Slavia Praga in fata apararii, iar evolutiile sale au fost apreciate de staff-ul tehnic al cehilor. 1081 minute a jucat Michael Ngadeu in tricoul celor de la Slavia Praga, reusind ca dupa transferul de la FC Botosani sa bifeze si 3 meciuri in nationala Camerunului.

Gonzalo Cabrera a ales tarile arabe, acesta ajungand la Al-Faisaly Harmah (Arabia Saudita). Argentinianul a jucat in 15 meciuri si a reusit sa marcheze 2 goluri. In plus acesta a dat si doua pase de gol in cele 1003 minute.

 

Spune-ne opinia ta