Cătălin Golofca, la un pas de a reveni la FC Botoşani

Criticat dur în mai multe rânduri de patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, Golofca nu va mai rămâne sub comanda lui Nicolae Dică. Singura soluţie pentru fotbalistul de 27 de ani în actuala stagiune este o revenire la FC Botoşani.

Cătălin Golofca, la un pas de a reveni la FC Botoşani

 Asta mai ales din cauza faptului că a evoluat deja pentru două cluburi în acest sezon şi are opţiuni limitate: ar mai putea semna doar într-un campionat cu sistemul de desfăşurare al competiţiei primăvară-toamnă.

În acest context, după ce Becali a dezvăluit la Digi Sport că i-a transmis lui Iftime că are "verde" pentru a-l lua înapoi, oficialii de la Botoşani au demarat negocierile cu jucătorul. Din ultimele informaţii, se pare că Golofca şi-a dat acordul să revină sub comanda lui Enache din iarnă.

"La prima discuţie, pare că ar fi o ţeapă pe care noi am dat-o celor de la Steaua cu Golofca. Nu e adevărat. Eu cred în continuare că Golofca e un fotbalist bun, dar la Steaua nu a avut cele mai bune condiţii pentru calităţile lui. Eu zic că Steaua e de vină pentru că el nu a performat. Acolo e o echipă care atacă în continuu, care joacă pe spaţii mici. Golofca e un jucător de viteză, pe spaţii mari, largi.Eu vreau să-l iau înapoi şi cred că va veni. Dacă nu are ofertă din afară, am vorbit cu domnul Becali să vină înapoi la Botoşani. Dacă va juca, cu siguranţă vom putea obţine o altă ofertă pentru el în vară, pentru că el poate juca la o echipă mai bună", dezvăluia Iftime, la emisiunea "Fotbal Club".

Roş-albaştrii au achiziţionat în vară 40% din drepturile federative ale jucătorului în schimbul a 400.000 de euro. Dar Golofca nu s-a impus. Pe lângă o concurenţă puternică, mijlocaşul plăteşte şi din cauza vieţii extrasportive, care l-a determinat pe Dică să-l excludă de mai multe ori din lot şi să-l trimită la echipa a doua, care evoluează în liga a treia.

Sursa:Digisport.ro

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
18

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
58

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
273

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...