BRAVO! Horia Tecau castiga superb finala de dublu de la US Open!

Tecau si Rojer vor imparti un cec in valoare de 625 de mii de dolari, in timp ce invinsii vor primi 310 mii de dolari.

BRAVO! Horia Tecau castiga superb finala de dublu de la US Open!

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au castigat finala de dublu de la US Open, dupa ce au trecut de favoritii numarul 11, Marc si Feliciano Lopez. Tecau s-a impus in premiera la US Open, dupa o victorie cu 6-4, 6-3, la capatul unui meci foarte spectaculos.

Primul set a fost dramatic, in care ambele perechi au aratat un tenis foarte bun si intensitatea jocului a fost ridicata. S-a mers cap la cap, dar Tecau si Rojer au reusit sa-si adjudece primul set cu un break in ultimul game.

In setul secund, Tecau si Roger au trecut de un moment psihologic important in primul game, ce a durat mai bine de zece minute, in care au salvat trei mingi de break.

Si-au facut insa serviciul, iar apoi au defilat pentru castigarea turneului de la US Open.

Tecau si Rojer vor imparti un cec in valoare de 625 de mii de dolari, in timp ce invinsii vor primi 310 mii de dolari.

Horia Tecau mai are in palmares un singur turneu de Grand Slam la dublu, in 2015, la Wimbledon.

In aceasta noapte, Horia Tecau va juca si in semifinale la dublu mixt, alaturi de Coco Vandeweghe, impotriva Martinei Hingis si a lui Jamie Murray. (sursa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...