Au promis un start în forță și s-au ținut de cuvânt! Victorie pentru botoșăneni, în meciul cu CSM Bacău II! FOTO, VIDEO

Au promis un start în forță și s-au ținut de cuvânt! Victorie pentru botoșăneni, în meciul cu CSM Bacău II! FOTO, VIDEO

În cadrul conferinței de presă de vineri, un jucător al Clubului Sportiv "Magnum" promitea o "surpriză plăcută" pentru botoșăneni, o dovadă a unei evoluții spectaculoase. O promisiune pe care echipa de handbal a onorat-o, cu un scor de 32-27 (14-11), în meciul de sâmbătă, cu CSM Bacău II.

Pentru ca progresul lotului botoșănean să fie pe deplin înțeles, menționăm că, anul trecut, Bacău s-a clasat pe primul loc între echipele de handbal din Divizia A, fiind așadar liderul categoriei, în vreme ce CSM Botoșani a ocupat ultima poziție. Acum este oficială inversarea balanței de forțe.

Echipa CSM Botoșani este formată din: Nicolaevici, Vițalariu, Ștefan Dumitrache (12 goluri), Ciobanu (6 goluri), G. Dumitrache (6 goluri), Horopciuc (4 goluri), Chipăruș (2 goluri), Dimofte (1 gol), Demir (1 gol), Folescu, Sireteanu. Antrenor: Bogdan Muraru.

De la Bacău, au marcat: Brînduș, Farcaș, Costea (6 goluri), Burbulea (5 goluri), Stănică (5 goluri), Curteș (5 goluri), Totir (3 goluri), Brăescu (3 goluri), Dima, Dodiță, Vamanu. Antrenor: Adi Brezan.

"Ne bucurăm de această victorie și de faptul că publicul ne-a susținut pe tot parcursul meciului. A însemnat mult efort, dar o muncă de echipă. Handbalul este un sport de contact, nu este ca fotbalul, însă am reușit să facem un meci frumos. De acum, ne pregătim pentru confruntarea cu Vaslui, în deplasare. Va fi foarte dificil meciul, pentru că echipa este antrenată exemplar de Leonard Bibirig, fostul căpitan al lotului de handbal național. După care urmează disputa cu CSU Centrul Național Olimpic Brașov, acasă la noi, unde așteptăm peste o mie de susținători", menționează Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

"A fost un debut cu dreptul, cu emoții în prima repriză, când tracul competiției oficiale și-a spus cuvântul. În primele 30 de minute n-am avut o evoluție cum ne așteptam, ne-am tratat adversarul de sus, însă, în repriza a doua, am avut o evoluție mult mai bună, reflectată și în diferența de scor, am primit doar 6 goluri, iar scorul final reflectă diferența dintre cele două echipe. Urmează un nou meci acasă, în compania celor de la Botoșani, o echipă competitvă, care, de asemenea, a debutat cu dreptul în campionat. Sper ca la meciul următor să nu mai facem aceleași greșeli, să avem o altă atitudine și să avem o evoluție mult mai bună pe tot parcursul jocului", a declarat Leonard Bibirig, antrenorul echipei vasluiene , la finalul meciului cu CSU Brașov.

"La conferința de presă am promis o surpriză suporterilor și ziariștilor din Botoșani, astăzi le dedicăm victoria și îi așteptăm în număr cât mai mare la următoarele meciuri", a spus Gabriel Dumitrache, jucătorul care a anunțat "surpriza" cu o zi înainte de meci.

Echipa CSM Botoșani este susținută de Consiliul Local Botoșani.

Meciul a fost transmis live și pe youtube:




 

 

Spune-ne opinia ta