Attila Hadnagy: "Nu avem voie sa pierdem la Brasov"

Attila Hadnagy: "Nu avem voie sa pierdem la Brasov"
Atacantul celor de la FC Botosani, Attila Hadnagy, fost jucator al brasovenilor, spera ca la finalul meciului de la Brasov sa obtina cele trei puncte puse in joc.

Hadnagy spune ca a urmarit partida de aseara dintre brasoveni si nemteni si crede ca FC Botosani are prima sansa in meciul de duminica dupa-amiaza.

"Va fi un meci foarte greu, ca toate celelalte jocuri. Ati vazut aseara ca Brasovul a pierdut acasa, dar dupa ce am vazut eu aseara cred ca avem prima sansa si sper sa luam cele trei puncte. Dupa aspectul jocului de aseara eu nu as fi multumit cu un punct. Sper sa batem. Dupa victoria cu Chiajna ne simtim mult mai bine, dupa cele trei goluri ne-am descatusat si sper sa jucam cat mai bine. Nu avem voie sa pierdem la Brasov.", a declarat Attila Hadnagy.

Marcator al unui gol in meciul cu Concordia Chiajna, "Atti-gol" a spus ca nu este multumit de evolutiile sale din ultima perioada, dar isi va reveni.

"Nu sunt multumit de mine, dar usor, usor imi revin. Alerg cat trebuie sa alerg, cum cere jocul. Cateodata alerg mult si cu folos, altadata alerg fara cap. Noi alergam dupa victorie, dar cateodata nu iese. Cum a fost si la Dinamo, am alergat degeaba. Asta e problema. Eu sper sa inscriu asa cum am facut-o anul trecut. Nu mai e sentimentul acela de anul trecut. Au plecat multi din fostii colegi de la Brasov.", a completat Hadnagy.

Meciul dintre FC Brasov si FC Botosani va avea loc duminica, incepand cu ora 17:30.
 

 

Spune-ne opinia ta