Astăzi, ora 12:00: CSM Botoșani - Poli Timișoara! Meciul anului pentru CSM Botoșani. Intrarea este liberă!

Astăzi, ora 12:00: CSM Botoșani - Poli Timișoara! Meciul anului pentru CSM Botoșani. Intrarea este liberă!

CSM Botoșani, revelația acestui sezon al Cupei României, o întâlnește astăzi pe Poli Timișoara, formația care a câștigat trofeul în sezonul trecut. Partida va avea loc de la ora 12:00, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipa", intrarea fiind liberă.

Meciul este unul de o importanță deosebită, anunțându-și prezența la meci mai mulți oameni importanți ai județului, printre care primari sau președinți ale unor asociații.

CSM Botoșani a ajuns în premieră în sferturile Cupei României, iar o victorie ar face ca echipa lui Radu Roșu să ajungă în Final-Four și să se lupte pentru trofeu, având chiar șansa de a merge într-o competiție europeană, cupa Challenge.

Pe lângă meci, suporterii vor avea posibilitatea de a dona o jucărie de pluș unui copil nevoiaș, activitate de care se vor ocupa voluntarii Interact.

În acest sezon, Poli Timișoara a mai trecut de Odorheiu Secuiesc și de Argeș Pitești, înainte de a veni la Botoșani. De cealaltă parte, CSM Botoșani a trecut de Unirea Sânnicolau Mare, echipa chiar din județul Timiș, dar și de Universitatea Cluj. Poli Timișoara ocupă poziția a 7-a în prima ligă, la finalul acestui an.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
22

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
69

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
20

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...