Astăzi, Academica Clinceni - FC Botoşani, ora 17.30

Astăzi, Academica Clinceni - FC Botoşani, ora 17.30

FC Botoșani și Academica Clinceni se întâlnesc astăzi. Cu o victorie, FC Botoșani își asigură locul 5 la finalul acestui sezon.

Doar 34 de goluri au înscris ilfovenii în acest sezon, dintre care numai patru în play-off, gruparea din Clinceni fiind echipa cu cele mai puţine reuşite în această fază superioară a competiţiei.

De partea cealaltă, FC Botoşani a încasat cele mai multe goluri în play-off - 12, dintre care cinci din faze fixe.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont o victorie, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 30 august 2019, FC Botoşani - Academica 2-2, marcatori Al. Ţigănaşu, R. Ofosu, respectiv Al. Buziuc şi J. Vojtus. Au urmat două remize, 1-1 cu ilfovenii în postura de gazde şi 0-0 pe „Municipalul" din Botoşani.

Cea mai recentă întâlnire directă: 25 aprilie 2021, FC Botoşani - Academica 2-1, goluri înscrise de Realdo Fili - dublă / Raul Rusescu.

Instalat în ianuarie 2018, Ilie Poenaru este cel mai longeviv antrenor activ în ediţia curentă. De partea cealaltă, Marius Croitoru ocupă locul secund în acest top (din iunie 2019).

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

astăzi, 12:30
133

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

astăzi, 12:00
924

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...

Românii pot scăpa de carantină în cazul deplasărilor în UE

Vineri, 11 Iunie 2021
617

Oficialii europeni au stabilit, vineri, 11 iunie, noi măsuri pentru călătoriile realizate în interiorul Uniunii Europene. Începând cu data de 1 iulie, orice persoană care deține...