Marius Croitoru, despre situația de la FC Botoșani: ”Domnul Iftime nu mi-a spus să fac rezultat, ci spectacol”

Marius Croitoru, despre situația de la FC Botoșani: ”Domnul Iftime nu mi-a spus să fac rezultat, ci spectacol”

Marius Croitoru este mulțumit de situația de la FC Botoșani și crede că poate face performanță pe banca echipei locale.

"Domnul Iftime nu mi-a spus să fac rezultat, ci spectacol. I-am spus că voi merge în play-off și voi face și spectacol, pentru că nu mă interesează câte goluri primesc, iar jucătorii trebuie să reacționeze la golurile primite. 90% e parte ofensivă în ciclul săptămânal.

E modelul Hagi, care tot timpul mi-a plăcut, iar de afară sunt mai mulți - Bielsa, Klopp, Pep. îmi plac foarte mult chiar și din Italia - De Zerbi are un stil de joc foarte frumos, ofensiv. Mă uit foarte mult la echipele asemănătoare că stil", spus Croitoru.

Stilul dezvoltat de Croitoru la FC Botoșani a atras atenția fanaticilor fotbalulul. Echipa acestuia practică un fotbal ofensiv și a produs câteva surprize mari în acest sezon, printre care victoriile cu CFR și CSU Craiova.

"N-aș vrea să discut, sunt obișnuit cu libertatea pe care mi-a oferit-o domnul Iftime, cu posibilitatea de a face echipa, lotul, de a-mi selecta jucătorii, de a face schimbările. Din ce citesc eu prin presă, mi-e greu să cred că voi avea puterea sau experiență să lucrez cu patronii care stau la tribună oficială sau acasă și fac schimbări. Nu, n-aș putea.

Atunci nu mai e viitor. Sunt mulți antrenori care acceptă și mulți care nu acceptă. E clar că atunci nu mai ai cale de întors. Probabil sunt antrenori care știu de la început regulile jocului și le acceptă. Fiecare dintre noi luăm decizii, dar și aceste decizii le luăm câteodată fortuit, câteodată din dorința de alege așa. Câteodată ești nevoit.

De înțeles îi înțeleg (n.r - pe antrenorii care acceptă). De exemplu, stai acasă un an de zile și te cheamă o astfel de echipa. Nu te duci? Te duci! Poate ai probleme, nu trebuie să îl judeci pe om după alegeri. Sunt antrenori care au un statut și aleg. Atunci nu e ok", a spus Croitoru, pentru Digi Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

astăzi, 12:30
126

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

astăzi, 12:00
870

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...

Românii pot scăpa de carantină în cazul deplasărilor în UE

Vineri, 11 Iunie 2021
610

Oficialii europeni au stabilit, vineri, 11 iunie, noi măsuri pentru călătoriile realizate în interiorul Uniunii Europene. Începând cu data de 1 iulie, orice persoană care deține...