Astăzi: Academica Clinceni - FC Botoşani, miercuri, ora 14.30

Astăzi: Academica Clinceni - FC Botoşani, miercuri, ora 14.30

FC Botoșani o întâlnește astăzi pe Academica Clinceni, de la ora 14:30, în deplasare, în speranța că va ajunge la a treia victorie consecutivă.

19 octombrie 2020, Academica - FCSB 0-2 a fost singura partidă pierdută de ilfoveni în ultimele opt jocuri disputate pe teren propiu în campionat, în rest au patru victorii şi trei remize.

Elevii lui Ilie Poenaru au strâns în ediţia curentă, din postura de gazde, șase partide fără gol încasat.

Moldovenii au suferit doar o înfrângere în precedentele cinci deplasări din CASA Liga 1 (7 noiembrie 2020, FCSB - FC Botoşani 4-1), interval în care au mai înregistrat trei succese şi un rezultat de egalitate.

Gruparea antrenată de Marius Croitoru a marcat cel puţin un gol în 12 din ultimele 13 partide jucate pe teren advers.

Cele două echipe s-au mai întâlnit doar de trei ori în principala competiţie internă şi de fiecare dată au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 30 august 2019, FC Botoşani - Academica 2-2, marcatori Al. Ţigănaşu, R. Ofosu, respectiv Al. Buziuc şi J. Vojtus.

Singurul meci pe terenul grupării ilfovene s-a disputat pe 14 decembrie 2019, Academica - FC Botoşani 1-1.

Cea mai recentă confruntare directă: 20 septembrie 2020, FC Botoşani - Academica 0-0.

Instalat în ianuarie 2018, Ilie Poenaru este cel mai longeviv antrenor activ în ediţia curentă. De partea cealaltă, Marius Croitoru ocupă locul 2 în acest top (iunie 2019).

Mediile de vârstă

Academica Clinceni - 25 ani şi o lună;

FC Botoşani - 25 ani şi 11 luni.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
49

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
444

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
159

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...